Vreme čitanja: oko 2 min.

Ivana Šopić se obratila Šaviji nakon što je objavila snimak na kom je ona sa Karićem: "Aj skloni"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ivana je posetila Natašin profil i tamo ostavila komentar ispod pomenutog snimka

  • 3
Ivana Šopić, Nataša Savija i Stefan Karić Foto: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATAImages, Prinskrin: Youtube/ Tv Pink

Starleta i bivša rijaliti učesnica, Nataša Šavija, ponovo je na društvenoj mreži Instagram objavila Stefana Karića i njegovo ponašanje iz Zadruge.

Na kompilaciji snimaka nalazi se i nekoliko scena sa njegovom bivšom devojkom, a sada prijateljicom, Ivanom Šopić, nakon kojih je i ona sama reagovala.

Ivana je posetila Natašin profil i tamo ostavila komentar ispod pomenutog snimka i tražila da se isti skloni.

-Pogodite sta je zajedničko u ovim klipovima? Sve su žene! - napisala je Nataša Šavija, a potom dodala.

- I obavezno obratite pažnju na njegovu poslednju rečenicu. P.s.neka sam dosadna sa ovim, šta da radim. Inaše i ja prvi put vidim sad ove snimke,pošto vec vidim komentare šta si radila sa takvim ako si znala- nisam znala - napisala je Šavija.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели Nataša Šavija (@natasa.savija)

- I obavezno obratite pažnju na njegovu poslednju rečenicu. P.s.neka sam dosadna sa ovim, šta da radim. Inače i ja prvi put vidim sad ove snimke, pošto vec vidim komentare šta si radila sa takvim ako si znala- nisam znala- napisala je Šavija.

- Aj skloni klip - napisala je kratko ona.

Podsetimo, Goran Karadarević, advokat Stefana Karića, izneo je nedavno nove detalje, a tiču se Stefana i njegovog boravka u pritvoru.

- On će biti izveden pred tužioca. Ostao je zadržan 48 sati. Sutra ili prekosutra biće izveden pred tužioca gde će dati izjavu. Videćemo ishod. Teške telesne povrede su, a ako se dokaže da je kriv, kazna zatvora je od šest meseci do pet godina. On se oseća dobro. spreman je na proces. Njemu nije bio uručen nikakav poziv. Bila je raspisana potraga. To policija radi u praksi odmah. Navodi se tamo da je pobegao sa lica mesta, što nije tačno, a sada se javio sa svojim braniocem - rekao je advokat Stefana Karića.

Starleta Nataša Šavija hitno je hospitalizovana u KC Vojvodina, nakon teških telesnih povreda koje joj je navodno zadao bivši zadrugar, Stefan Karić na jednoj svadbi u Vrdničkoj kuli.

Šavija je u Urgentni centar Vojvodine primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Oglasio se advokat Stefana Karića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 95

    14. maj 2023 | 23:44

    Oni dizelazi iz '90ih su bili gospoda u odnosu na ovu boraniju...strasno...

  • Драган

    15. maj 2023 | 09:31

    Жена која скичи пимена до бола била са више њих за само пар месеци

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA