Vreme čitanja: oko 1 min.

Još pet dana karte po promotivnim cenama: Ogromno interesovanje za Jašarov spektakl na Tašu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nešto manje od mesec dana nas deli od prvog koncerta Jašara Ahmedovskog u Beogradu, a interesovanje koje vlada za ovaj muzički spektakl je toliko da su VIP zone gotovo rasprodate, a sve je manje mesta i u ostalim sektorima

  • 1
Jašar Ahmedovski koncert Foto: Promo

Sve do 19. maja svi oni koji žele da prisustvuju ovom jedinstvenom događaju koji se čekao više od četiri decenije, moći će da obezbede ulaznice po promotivnim cenama jer se toga datuma završava kraj pretprodaje karata.

- U dogovoru sa organizatorima, produžili smo period pretprodaje i sada evo ima još pet dana da svako ko želi nabavi ulaznicu po promotivnoj ceni. Ja se već uveliko spremam, vežbam sa orkestrom, otkazao sam sve nastupe u maju jer želim da budem odmoran da bih se publici odužio za podršku i ljubav koju mi pružaju sve ove godine – rekao je ovim povodom Jašar.

Publika je inače već odlučila da će legendarni pevač koncert otpočeti pesmom „Jednoj ženi za sećanje“ a posle toga uslediće i svi ostali hitovi poput „Svako svome mora da se vraća“, „Isplači se, biće ti lakše“, „Moj bagreme beli“, „Kad sveća dogori“, „Još te volim“, „Ceo grad je plakao za nama“, „Otkud tebe da se setim“, „Ti pripadaš samo meni“, „Venčajte me sa njenom lepotom“ i mnoge druge pesme koje su obeležile istoriju domaće muzike.

Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, mobilne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    15. maj 2023 | 22:39

    Jašar divan čovek, veliki pevač, sjajan vokal, jedinstvena boja glasa.Bilo bi dobro kada bi održao bar još jedan koncert, posebno za nas koji bismo došli u drugom terminu, jer nismo u prilici doći 10.juna. Želim mu dobro zdravlje, sreću, uspeh i svako dobro! Lep pozdrav za njega i za sve ljude koji slušaju njegove pesme. Živeli!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA