Vreme čitanja: oko 1 min.

Pripremi se za spektakl koji spremaju Lepa Brena i Senida: Zaviri u Red Bull SoundClash Corner u Ušće SC

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograd će 2. juna biti domaćin 101. Red Bull SoundClash-a u svetu, kada će u muzički ring ući Lepa Brena i Senida, dve najveće zvezde ovih prostora

  • 3
Lepa Brena i Senidah Foto: Promo/ Nebojša Babić

Dok sa nestrpljenjem očekujemo da Donjim Kalemegdanom zagrme "Jugoslovenka" i "Balkanka", u Ušću se zabavljamo i zagrevamo za Red Bull SoundClash!

Više od jedne decenije, Ušće Shopping Center predstavlja mesto u kom se šarm starog grada susreće sa novobeogradskom dinamikom pružajući najzabavnije iskustvo kupovine. Dok traju pripreme za veliko otvaranje letnje sezone, pozivamo te da dođeš i osetiš festivalsku energiju! Od 15. do 28. maja svi posetioci ovog šoping centra imaće priliku da obiđu Red Bull SoundClash Corner, gde ih čeka bezbroj zabavnih sadržaja i pogodnosti.

Bilo da si fan Lepe Brene ili Senide, u ovom kutku možeš zapevati sa svojom omiljenom divom u karaoke izazovu koji možeš pronaći na njihovim društvenim mrežama ili jednostavno kroz Instagram filter na @redbullrs profilu odlučiti da li si #teambrena ili #teamsenida. Svakako, dobar selfie je zagarantovan, kao i hladna limenka Red Bull pića i brojni pokloni koji te očekuju. Kako bi ugođaj bio potpun, ne propusti da učestvuješ u trci za besplatne karte za Red Bull SoundClash putem Tvoj Centar aplikacije!

Ušće ovog proleća postaje centar Red Bull SoundClash univerzuma i pokreće erupciju dobre energije! U subotu, 28. maja, očekuje nas celodnevni program i poslednje pripreme za događaj, kada će biti svečano proglašenje pobednika karaoke izazova koje očekuju vredne Smoki i Buzz nagrade, a planirano je i još mnogo iznenađenja!

Ušće Shopping Centar je tvoj izbor u kom se osećaš opušteno i inspirisano. Trendovi se rađaju i žive u Ušću, a zajedno sa njima i najlepše uspomene!

Hajde da ih stvaramo zajedno!

Sve informacije o Red Bull SoundClash-u mogu se pronaći na sajtu Red Bull Srbija, a ulaznice za događaj dostupne su putem Cooltix platforme i na svim Tickets.rs i Gigstix prodajnim mestima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA