Vreme čitanja: oko 2 min.

"Hteo sam da je zaprosim na Tajlandu, ali sam zaboravio da ponesem prsten": Filip Đukić o veridbi Paule Hublin

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ispričao nam je anegdote i otkrio da je čak dva puta menjao prsten

  • 1

Rijaliti zvezda i tattoo majstor Filip Đukić verio je svoju devojku, Hrvaticu Paulu Hublin, koju smo upoznali u četvrtoj sezoni "Zadruge".

Njihova romansa traje oko godinu dana i već su rešili da odu korak dalje i krunišu svoju ljubav.

Na snimanju spota za prvi singl zvezde u usponu, Paule, zatekli smo Filipa, pa smo sa njim porazgovarali o veridbi i planovima za njihovu zajedničku budućnost.

Đukić nam je otkrio da je svoju lepšu polovinu želeo da zaprosi na Tajlandu, gde su nedavno bili na odmoru, ali je zaboravio da ponese prsten, koji je prethodno morao da menja.

- Bilo je mnogo komplikovano. Svašta se tu izdešavalo. Znam da Paula voli zmije i zelenu boju, tj. smaragd, pa sam tražio prsten koji bi bio sličan tome. Našao sam sliku dve zmije koje se spajaju i drže taj dijamant, pa sam kontaktirao jednu zlataru da mi naprave. Čekao sam mesec dana i kad sam ga uzeo, nije bilo to to. Smorio sam se. Posle sam našao novog zlatara, to je ispalo kako sam zamislio, ali sam morao da čekam dva meseca - započeo je priču Filip, pa nastavio:

- Imao sam ideju koja je bila malo nenormalna. Sa organima reda sam nešto hteo da organizujem, ali sam odustao od toga zbog trenutne situacije u zemlji. Prvo sam želeo da je zaprosim na Tajlandu, ali sam zaboravio da ponesem prsten. Kad sam joj ispričao plan, ona se oduševila, ali na kraju sam odlučio da to uradim na njen rođendan. Organizovao sam večeru na vrhu solitera u centru Beograda, uz zalazak sunca. Jedan drugar mi je pomogao i doneo sve stvari, čim je njega videla, provalila je o čemu se radi - rekao nam je tattoo majstor.

Filip Đukić i Paula Hublin Pritnskrin: instagram/paulahublin

Venčanje, kako je Filip ispričao za "Telegraf.rs", još uvek nisu zakazali, ali zna da neće biti kao svaka prosečna svadba u Srbiji.


- Venčanje će biti drugačije, neće biti u skladu sa našom tradicijom. Meni su sve svadbe uglavnom iste, a ne volim da se uklapam u masu. Biće u nekom našem fazonu, da li na plaži ili ispod mosta, još ne znam. Nismo popričali još o tome, ali biće drugačija, sigurno - rekao nam je Đukić.

Pitali smo ga i da li će on preuzeti Paulino prezime i uzeti hrvatsko državljanstvo, na šta nam je rekao:

- Nemam pojma, ma neću. Šta mi znači Evropska unija - bio je iskren bivši zadrugar.

Paula i Filip trenutno žive u Beogradu, a ukoliko promene destinaciju, kako ističe on, to će biti Italija.

- Jedina zemlja gde bih živeo, da nije Srbija, je Italija. Kako bismo se tamo snašli, ne znam. Prvo bismo morali da vidimo šta bismo radili. Ne možemo bez plana - rekao nam je Filip, a celu izjavu o njegovoj karijeri i ljubavi sa Paulom Hublin poslušajte u videu na početku teksta.

Zajedničke fotografije Paule i Filipa pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Paula Hublin o zajedničkom životu sa Filipom Đukićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    17. maj 2023 | 17:08

    Posle Ive Grguric svaka naredna je bolje resenje, pa cak i Paula Hublin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA