Vreme čitanja: oko 2 min.

Trajkovići od svadbe profitirali 150.000 evra: Sav novac ide mladencima, u koverte stavljali i po hiljadarku

Vreme čitanja: oko 2 min.

Venačnje su platili, kako se navodi, Đani i Slađa

  • 2
Marko Trajković, Minja Trajković Foto: Mileta Mirčetić

Sin pevača Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković i njegova supruga Minja zaradili su 150.000 evra na svadbi! Folkerov naslednik i njegova izabranica imali su 500 zvanica na veselju, a svi redom su im poklonili koverte.

Par se venčao u Hramu Svetog Save, a zatim je to proslavio u jednom luksuznom beogradskom restoranu. Pevač, koji je bio na svadbi Đanijevog sina, otkriva koliko zapravo novca njegove kolege nose na svadbe.

- Sve zavisi! Neki su široke ruke, a neki su i stipse. Kad nas kolega pozove na svadbu svoje dece, ne stavljamo ispod 200 evra u kovertu. Naravno, ako nam je neko bliži, bude i 500, pa čak i 1.000 evra. Čuo sam se s koleginicom koja je došla sa suprugom i rekla mi je da će staviti 400 evra u kovertu, pa sam ja poklonio 200 - priča pevač za "Informer", koji je insistirao na anonimnosti i dodaje da je siguran da je folkerov naslednik zaradio mnogo novca.

- Kad se sve sabere, uzeo je oko 150.000 evra! Đani i Slađa su platili veselje, pa sav novac ide Marku i Minji - priča on.

Pevač kaže da je svadba bila veoma vesela i da su svi redom kitili i muzičare:

- Kad je reč o bakšišu, tu se svi otvorimo! Davali smo muzičarima po 50 evra za svaku pesmu. Kod Đanija je svirao orkestar Borka Radivojevića i uzeli su odličan bakšiš. Kutija na bini je bila prepuna para, a klavijaturista nije mogao ni da svira od novca koji su mu stavljali na instrument.

Sagovornik otkriva i ko je od Đanijevih kolega latio mikrofona:

- Marko i Minja su odigrali prvi svadbeni ples uz Adila Maksutovića, koji im je otpevao svoj hit "Moje si nebo". Sjajnu atmosferu napravila je i Zorica Brunclik. Ona je pevala, dok je njen muž Miroljub Aranđelović Kemiš svirao harmoniku. Mlada i mladoženja su ih častili sa po 100 evra - priča izvor.

(Telegraf.rs)

Video: Đanijev sin i snaja su baš ovaj hit izabrali za prvi ples na venčanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA