Vreme čitanja: oko 1 min.

Tiktoker Wajwai rodom je iz Smedereva: Nakon masakra svom gradu podario je grafit sa važnom porukom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pozvao je sve da dobro razmisle o svemu što nas je zadesilo

  • 2
Wajwai Printskrin: Instagram/wajwai

Jutjuber Andrija Milivojević poznat pod nadimkom Wajwai, rodom je iz Smedereva, u kom se nedavno dogodio masakr, kada je dvadesetjednogodišnji Uroš B. u svom krvavom piru usmrtio osmoro i ranio dvanaestoro ljudi.

Ovaj slučaj potresao je ceo region i brojni poznati oglašavali su se o nemilom događaju kako bi svojim objavama uticali na mlade i poslali poruke podrške porodicama stradalih i povređenih.

Internet zvezda Wajwai, kog samo na TikToku prati preko 800.000 ljudi, nije imao objave sve do sada, kada se oglasio i otkrio zbog čega je ćutao.

On je svom gradu podario grafit sa natpisom "Ljubav je lek" uz jednu molbu:

- Povodom trenutne situacije u Srbiji nisam hteo da se oglašavam nekim jeftinim i prostim subjektivnim argumentom. Nikoga nije briga šta kao individue imamo da kažemo, već kao grupa da pošaljemo zdravu i jasnu poruku. Zato smo u Smederevu napravili ovaj grafit da nas podseća na neke od pravih vrednosti sada, sutra i za 10 godina. Jedino što tražim od vas jeste da dođete na ovo mesto i pročitate ovu jednostavnu rečenicu 100 puta u sebi i dobro razmislite. To je to. Ljubav je lek - poručio je jutjuber.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by andrija lagan sam (@wajwai)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драги

    17. maj 2023 | 12:48

    Андрија је доказ да у Србији има добре деце која шире љубав међу младим особама.Андрија очигледно потиче из добре породице.

  • Tijana

    17. maj 2023 | 21:40

    Kratko i jasno! Bravo mali, veliki čoveče.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA