Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj umetnik je dečko Lorin: Žive na imanju od 10 miliona evra, prati je u stopu, bio je na Evroviziji uz nju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pruža joj maksimalnu podršku u svakom trenutku

  • 0
Loreen, Lorin i dečko Foto-kolaž: Tanjug/AP, Instagram/alenablin

Šveđanka Lorin pobrala je simpatije brojne publike širom Evrope, nakon što je dva puta pobedila ne muzičkom takmičenju "Evrovizija".

Prvi put trijumfovala je 2012. godine sa numerom "Euforija", a drugu pobedu odnela je ove godine, sa pesmom "Tattoo" i tako postala jedina žena koja je dva puta pobedila na ovom takmičenju.

Privatni život vatrene Lorin uvek je bio misterija. O njenom ljubavnom životu se često spekuliše, a 2017. godine, Šveđanka je priznala da je biseksualna.

Ipak, njeno srce ukrao je muškarac. Već nekoliko godina verena je za umetnika i fotografa Čarlija Ljunga, piše "Press Italy 24 News, a za njihovu romansu se saznalo 2021. godine.

Čarli je bio deo njene delegacije na "Evroviziji" i među prvima joj je čestitao pobedu. Iako su pokušali da budu tajnoviti, kamere su ih snimile zajedno.

Par živi u Stokholmu, ali često borave na ostrvu Gotland, na imanju vrednom oko 3.5 miliona evra, koje su navodno dobili od njegovog oca.

Porodica fotografa navodno poseduje nekretnine na ostrvu vredne oko 8 miliona evra, u šta spadaju hotel, restoran i marina.

Kako se priča, Čarlijevi roditelji su 2021. navodno porodični posao prepustili sinu i njegovoj verenici koji su na ostrvu našli bekstvo od svakodnevice i tu najviše uživaju u poljoprivrednim poslovima.

Poznati par nema dece, a o tome još uvek ni ne razmišljaju.

Inače, na nastupima ih često viđamo zajedno. Čarli je uvek tu oko Lorin, kako bi zabeležio najlepše trenutke sa njenih nastupa, snimanja i slično.

(Telegraf.rs)

Video: Lorin zapevala sa novinarima nakon ubedljive pobede: Šveđanka napravila sjajnu atmosferu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA