Vreme čitanja: oko 1 min.

"Potukli su se u toaletu pre nastupa": Duška otkrila šta u prenosu nije prikazano, skandal na Evroviziji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evrovizija je završena pre nekoliko dana, a pobedu je odnela Svedska, dok je naš predstavnik zauzeo 24. mesto

  • 0
Duška Vučinić Foto: ATA Images

Evrovizija u Srbiji ne može da se zamisli bez Duške Vučinić, to je mišljenje mnogih, a s obzirom na to da je ona u centru samog dešavanja, prisustvovala je mnogim scenama koje kamere nisu zabeležile.

Naime, Evrovizija je završena pre nekoliko dana, a pobedu je odnela Svedska, dok je naš predstavnik zauzeo 24. mesto. Duška je sada otkrila veoma zanimljivu anegdotu, a radi se o predstavnicima Azerbejdžana.

- Potukli su se ona dvojica sa krilima. Preslatki su bili, ali neposredno pre nego što su nastupili, u toaletu su se pošibali. Dobro se toga sećam - rekla je Duška za Kurir.

Duška je prepoznatljiva po svojim duhovitim komentarima, a jedan koji se tiče Lorin, predstavnice Svedske, je posebno nasmejao mnoge.

- Ja ne znam kako vama deluje, ali meni izgleda je kao da je u solarijumu, pa se bori da podigne gornji deo i da izađe iz njega - rekla je Duška nakon njenog nastupa.

- Marko me je ubedio da je ovo prava ljubavna pesma, izlomi mi srce čovek - komentarisala je Duška nastup predstavnika Italije.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA