Vreme čitanja: oko 1 min.

Trudna jedna od naših najlepših voditeljki: Marija Lazić otkrila pol bebe

Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodica će postati bogatija za još jednog člana

  • 2
Marija Lazić Printskrin: Instagram/maryzivkovic

Voditeljka Marija Živković (devojačko Lazić) uživa u srećnoj ljubavi sa suprugom Vukom Živkovićem, sa kojim ima ćerku Valeriju.

Devojčica ima već tri godine, a uskoro će postati starija sestra jer je lepa novinarka ponovo u drugom stanju.

Kako je na leto prošle godine isticala, prijatelji i porodica su je požurivali da ponovo ostane trudna, a izgleda da su njihove reči urodile plodom.

- Prijatelji su mi govorili: "Super si se snašla kao majka, nisi se mnogo ugojila, hajde drugo dete". Rekla sam im da sačekaju. Moram malo da se odmorim i da se vratim u formu - rekla je Marija jednom prilikom, a sada je već u trideset osmoj nedelji trudnoće.

Na društvenim mrežama ona redovno deli fotografije na kojima vidimo kako napreduje njena trudnoća, a otkrila je i da čeka devojčicu.

Podsetimo, voditeljka se tri puta udavala za istog muškarca, Vuka Živkovića. Prvi put na intimnoj ceremoniji, kojoj su prisustvovali samo kumovi, drugi put uz širi krug prijatelja, a treći - u crkvi. Marija se verila u Parizu, gde je zaprošena sa 33 dijamanta, pa je napravila egzotično venčanje na Maldivima koje se desilo samo uz prisustvo kumova, a potom obavila opštinsko i crkveno venčanje u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Video: Naša voditeljka oči u oči sa holivudskom divom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA