Vreme čitanja: oko 2 min.

Vendi u centru Beograda o "Misteriji crne žene": Za Telegraf otkrila detalje knjige, a prisutne bacila u trans

Vreme čitanja: oko 2 min.

Što pesmom, što izgledom, Vesna je napravila totalnu pometnju kada se pojavila u klubu

  • 0

Pevačica i spisateljica Vesna Vukelić Vendi, svojim britkim jezikom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Svoju karijeru započela je davnih devedesetih, a danas, ona puni klubove, šatore i učestvuje na raznim manifestacijama gde se okuplja veliki broj građana koji u stopu prati "kraljicu šatora".

Vendi je napisala knjigu "Misterija crne žene" koja je izazvala veliku pažnju, a kako na mrežama otkrivaju oni koji su pročitali ovo štivo, svaka stranica je bolja od prethodne i čita se u jednom dahu.

Večeras je Vesna u jednom prestoničkom klubu održala promociju svoje knjige, a zatim je publiku počastila i nastupom. Kada se latila mikrofona zapevala je neke od svojih najvećih hitova poput "Uljez", "Ucena", "Kocka" i druge.

Vesna Vukelić Vendi Telegraf.rs

Ekipa portala Telegraf.rs iskoristila je priliku da razgovara sa Vesnom pred sam početak programa. Pred našim oštrim objektivom, govorila je o svojoj novoj knjizi.

- To je kompleksna knjiga i ne bi se pisala na 450 strana, u današnje vreme kada su knjige na 200, da nije tako. Ima i recenzija i pogovora, sve skupa je oko 500 stranica, to je ogromno štivo koje ne može da se prepriča. Roman je detektivski i ide u mnogo krakova, jedan krak je autobiografski. Samo njega mogu da prepričam, ovo drugo je nemoguće. A opet, sve je veoma pitko napisano da i oni sa manjim nivoom obrazovanja mogu da razumeju. Bukvalno sam i slikala, za one koji ne mogu rečima da razumeju. Ovde je suština kako zlo funkcioniše. Akcenat je na psihologiji zla - istakla je Vesna.

Kako ističe, njena knjiga je posebna i svako ko želi da je ima, mora da je plati.

Na pitanje kome bi poklonila knjigu, a kome je ne bi ni prodala, Vesna nam je rekla:

- Mnogo je uloženo u knjigu da bih je nekome poklonila. Ovo nije uobičajna autobiografija, svako treba da je kupi - istakla je estradna umetnica.

Vesna Vukelić Vendi Telegraf.rs

Kada smo je pitali šta se promenilo od početka njene karijere, koji je bio pre trideset godina, do sada, Vukelićeva je istakla:

- Mnoge stvari su se promenile od početka moje karijere. Ono što mi je frapantno jeste moral koji klizi nizbrdo. Stvara se nova realnost. Sve ono što je ranije bilo normalno, to sada postoje demode. A u stvari tada smo bili otmeniji nego sada. Sada najbolji presek može da se napravi kroz rijaliti. Pojavljuju se neki likovi koji ranije nikada ne bi mogli da budu na javnoj sceni, a kamoli pred kamerama. Žene promene osam muškaraca, a svi se ti muškarci nalaze tu i to je postalo normalno. To je ispiranje mozga. Došli smo u situaciju da oni koji dobro umeju da isperu mozak, dobro plivaju u šoubiznisu - ispričala nam je Vendi, a na pitanje da li bi sada ušla u rijaliti, rekla je:

- U rijaliti ne bih ušla, to je prevaziđena tema za mene - otkrila nam je estradna umetnica, a ceo intervju poslušajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Barbara Bobak častila koleginicu Vendi sa 50 evra na Šabačkom vašaru, pa napravila ludilo na nastupu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA