Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo šta je Jana prvo uradila nakon hapšenja i povratka u Beograd: Pevačica se ovako nosi sa problemima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jasno je da se pevačica nije previše potresla zbog hapšenja

  • 1

Pevačica Jana Todorović, uhapšena je na aerodromu u Cirihu.

Naime, pevačica je uhapšena jer nije imala dozvolu za rad, a pre samo nekoliko dana trebalo je da nastupi u Luksemburgu, međutim, ona se na slavlju nije pojavila.

Sada je osvanuo video na kojem se vidi da je pevačica odmah po povratku u Beograd nastupala na jednoj svadbi, a bila je i te kako raspoložena. 

Jasno je da se pevačica nije previše potresla zbog hapšenja.

Podsetimo, Jana se povodom ovoga i oglasila.

- Dobro, dešava se i to... Desilo se nešto tako, ima istine u tome. Ja sam sada sletela na jedno mesto i tražim hotel, bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim, pa da komentarišem - započela je Jana.

Jana je trebalo da nastupa zajedno sa Ljubom Aličićem, međutim organizatori su joj odmah našli zamenu i umesto nje je pevala Emini Tufo. Ljuba je na nastupu pozdarvio publiku, pa je potom, kako neki kažu, malo isprozivao koleginicu.

- Ja ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Možda je njemu to izletelo, možda nije tako mislio, a možda ga je neko nagovorio da tako nešto kaže, mada istina je da on nema 5 godina da može neko da ga nagovara, ali ja imam super prijateljski odnos sa Ljubom i poštujem ga kao kolegu. Odrasla sam uz njegove pesme i ništa mu ne zameram, čak i da jeste tako nešto rekao, ja mu opraštam. Sigurno nije bio zlonameran - ovim je Jana Todorović zaključila svoju izjavu za Srbiju Danas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    21. maj 2023 | 11:27

    Ако ћемо реално мало је таламбас певачица, превише трилера,завијања, увијања... но добро...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA