Vreme čitanja: oko 1 min.

Mina Kostić razočarana u kolege nakon svadbe Marije Ramadanovski: "Da je Džej bio tu bilo bi drugačije"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mina je istakla da je bilo prelepo, ali i tužno

  • 0
Mina Kostic Marija Ramadanovski Foto: Nikola Tomić, Telegraf.rs

Folk pevačica Mina Kostić ponovo se osvrnula na svadbu Džejeve ćerke, Marije Ramadanovski, istakavši da je bilo tužno bez pevača.

Naime, ona je dodala i da je razočarana u kolege nije se nisu pojavile i istakla da bi verovatno drugačije bilo da je Džej živ.

- Bilo je prelepo, ali i tužno bez Džeja. Očekivala sam više kolega na slavlju. Bilo je svega nekoliko nas kolega, ne znam razlog za to, ali da je Džej tu bilo bi drugačije sigurno. Tri puta smo pevali pesmu "Sunce ljubavi", Acko je otpevao nekoliko pesama od Džeja, svi smo plakali - rekla je pevačica i dodala:

- Šta da kažem sem toga da joj želim svu sreću u daljem životu, nadam se da će uskoro i beba. Eto, ona je snimila i novu pesmu, jako je lepa i interesantna. Želim joj puno sreće u njenim prvim koracima - rekla je Mina za "Kurir".

Podsetimo, ćerka legendarnog Džeja, Marija Ramadanovski, udala se za svog izabranika Stefana Davidovića. Slavlje je organizovano u jednom restoranu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Video: Mina Kostić "otela" mikrofon novinaru i intervjuisala novog dečka: Ispričao kako su se smuvali

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA