Vreme čitanja: oko 1 min.

"Možemo da računamo ovo u prvi ples, koji nije dočekao septembar": Emotivna objava verenice Mirka Rašića

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nikada ponosnija što sam zauvek ostala zvanično tvoja verenica", napisala je Mirjana

  • 2

Jutjuber i automehaničar Mirko Rašić (33), juče je pronađen mrtav u Surčinu, u jednoj hali.

Ova informacija zatekla je njegove prijatelje i pratioce na društvenim mrežama, jer je tog jutra, devet sati pre nego što ga je kolega pronašao u beživotnom stanju, Mirko objavio stori sa pesmom "Svi psi idu u raj".

Verenica jutjubera, Mirjana, oprostila se od voljenog partnera nizom fotografija i snimaka, a na jednom storiju je objavila njihov ples uz pesmu Bijelog dugmeta "Nakon svih ovih godina", sa emotivnom porukom.

- Možemo da računamo ovo u prvi ples koji nije dočekao septembar - napisala je Mirjana, po čemu možemo zaključiti da je svadba bila planirana na jesen.

- Svemiru moj nedosanjani, ljubavi mog života, najbolji čoveče kod sam upoznala i pored koga sam doživela najveću sreću u životu, nadam se da si na nekom boljem mestu i da si konačno pronašao mir koji nismo uspeli da stvorimo na ovaj planeti. Znaj samo da će tvoj lik i delo živeti i dalje, jer kao što si umeo da kažeš, nisi ti za dzabe Rašić, živeće tvoja reč zauvek! Nikada ponosnija što sam zauvek ostala zvanično tvoja verenica, a nezvanično najponosnija žena na svetu što sam tvoja! Pali raketu letimo na drugu planetu svete moj! Gledaj me, bićeš ponosan, kako si uvek bio. Najponosniji Rašić (pratiću vatromete i zvezde padalice, ne brini). Do kraja sveta - napisala je još njegova verenica u objavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA