Vreme čitanja: oko 1 min.

Karleuša razmišlja da otkaže izlazak albuma: "Duboko sam razočarana kao čovek, žena i majka"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karleuša je u svom oglašavanju spomenula i kolege

  • 33
Jelena Karleuša Printskrin: TV Pink

Pop zvezda Jelena Karleuša razmišlja da otkaže izlazak njenog albuma "Alfa".

Naime, ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram razočarana zbog hajke kroz koju prolazi nakon gostovanja na Pinku.

Jelena je u nizu storija koje je objavila na pomenutoj mreži između ostalog istakla i da se više neće oglašavati o stvarima o kojima je pričala u emisiji "Hit tvit", a i nakon nje.

- Sve što sam imala da kažem, rekla sam. Dodaću za kraj sram vas bilo. I vas koji napadate, i vas koji ćutite i gledate. Neću više na ovu temu niti ću više odgovarati na javne napade - napisala je ona i dodala da se razmišlja da otkaže album "Alfa" koji je planiram za avgust ove godine.

- Iskreno razmišljam da otkažem izlazak albuma. Najiskrenije. Duboko sam razočarana, kao čovek, kao žena i majka, mržnjom u Srbiji - nastavila je ona, a potom se obratila i kolegama.

- Hvala mojim kolegama što me nisu podržali i u ovom linču - napisala je ona na pomenutoj mreži.

Podsetimo, Jelena je u pomenutoj emisiji govorila i o temi koja je potresla celu Srbiju, o masakrima koji su se dogodili 3. i 4. maja, kada je stradalo 18 ljudi, pretežno deca i mladi, a zatim i o vršnjačkom nasilju i protestima koji se organizuju.

Jelena je istakla da su i njene maloletne ćerke, Atina i Nika, bile žrtve nasilja.

- Moju decu su napadali, one su doživljavale vršnjačko nasilje. Za moje detu kažu da će u šahtu da završi - istakla je Jelena.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša došla na Dedinje u pratnji ovog muškarca, a o autfitu će svi pričati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kolektivna amnezija

    24. maj 2023 | 13:17

    Niko te nije terao da lupetaš i pričaš svoje mišljenje , 11 godina nemaš album a u medijima si samo zato što lupetaš . Aj ti u penziju ,čuvaj decu i juri neke bogataše za te krpice koje ti život znače , muža si obrukala i sebe za života !

  • 😷😷😷😷😷

    24. maj 2023 | 13:56

    Svi smo bilo svedoci kako si TI omalozavala decu u zvezdama granda, tada si rekla da je to dobro za njih i da je to sou. Danas kad tvoju decu omalozavaju onda je to problem. Da se razumemo nisam za omalozavenje NIKOGA, ali jednostavno bila si iritantna svojim ponasanjem, izazvala si bes kod mnogih ljudi.

  • 🙁

    24. maj 2023 | 13:35

    U sred ovih tragedija u kojoj su deca ubijena, ona misli da se radi o njoj i da nju neko linčuje, a bukvalno je bilo 2 i po komentara o njenom gostovanju… ne želim nikome nikakav linč, ali ja od kad znam za nju, ona je neka fejk žrtva. A zapravo je najveća žrtva same sebe i svojih izbora i odluka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA