Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan Milićević o borbi sa viškom kilograma: "Potrošio sam tonu para"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bilo koje moje unutrašnje nezadovoljstvo, nemir ili borba, to mi se odražavalo na hranu", rekao je Milićević

  • 3
Proglašenje misice u Srbiji, Dejan Milićević Foto: Nikola Anđić

Fotograf i reditelj Dejan Milićević vodio je borbu sa viškom kilograma, o čemu je govorio u javnosti.

U poslednje vreme, promenila su se neka pravila u modelingu, te je postalo moderno i normalno da na pistama gledamo manekenke sa viškom kilograma.

- Višak kilograma prvenstveno treba gledati sa zdravstvene strane, sa estetske strane to može nekome i da se dopadne, pogotovo sada u ovo doba kada imamo nove normalnosti i kada se sve izopačilo i poremetilo. Sada i na bilbordima imamo debele manekenke. Ima ona pevačica za koju govore da je kraljica, ona žena ima sigurno 170. kilograma. Muči se u onom salu i verovatno joj je noću jako teško. Ona možda zasija kada negde peva, ali samo ja znam kakve muke ona ima, takve sam i ja muke imao – počeo je on i dodao:

- Bilo koje moje unutrašnje nezadovoljstvo, nemir ili borba, to mi se odražavalo na hranu. Izlaz i otpuštanje te energije moralo je da se desi kroz frižider i to je normalno. Nivo stresa koji ja imam u životu normalan je da mi se to desi – kaže on i dodaje:

- Pokušao sam na milion načina to da rešim, ali nisam uspeo. Potrošena je tona para na razne psiho-terapeute, ljude koji se bave zdravom ishranom, nutricioniste, teretane i ništa se nije dogodilo. Onda smo odlučili zajedno sa profesorom da mi se prosto ukine mogućnost da količinski mnogo mogu da pojedem - rekao je Milićević za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Dejan Milićević o smanjenju želuca: Konačno mogu da kupim "normalne" stvari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B.

    26. maj 2023 | 13:24

    Pa kako i da budes srecan. Zivis u svetu fizickog izgleda, okruzen modelima a ti imas 100+ kg i izgledas kako izgledas. Neprivlacan si i tu su svi zbog koristi oko tebe i niko te ne zeli zbog tebe. Jezivo

  • Marija

    26. maj 2023 | 13:46

    Pa taj "svet fizickog izgleda" je sam izabrao. Povrsno.

  • Cica

    27. maj 2023 | 09:11

    Pa umesto da se uhvatiš za frižider ti se uhvati vijače, sobnog bicikla ili trake. Da vidiš kakvo je zadovoljstvo kad znaš da si za sebe uradio nešto dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA