Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuća Goce Lazarević sva je u ogledalima: Ovako izgleda pevačicin dom na Bežanijskoj kosi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je jednom prilikom istakla, kuću je više puta uređivala i u unutrašnjost ispunila pažljivo biranim komadima nameštaja

  • 1
Goca Lazarević Printskrin: Instagram/ gocalazarevic_official

Goca Lazarevićsvoj mir pronašla je na Bežanijskoj kosi, gde ima velelepnu vilu.

Kako je jednom prilikom istakla, kuću je više puta uređivala i u unutrašnjost ispunila pažljivo biranim komadima nameštaja.

- Više puta sam sređivala dom, mnogo puta sam se selila, ali generalno ne volim ništa što je uniformisano. Niko ne može u dizajnu da izmisli toplu vodu. Oduvek sam volela koncept toplog doma, a to za mene znači da su upotrebljeni prirodni, topli materijali, na primer, drvo, kako bi se napravio starinski nameštaj koji ima vrednost antikviteta - rekla je Goca.

Pevačica je kuću sredila po sopstvenom ukusu. Prostranom dnevnom boravku toplinu daje mnoštvo detalja i umetnina sa puno detalja, a posebnu pažnju svakako privlači mnoštvo ogledala koja se nalaze u svakom delu kuće.

- Ja bukvalno imam ogledala u svakoj prostoriji svoje kuće, osim u kuhinji. Ne zato što sam narcis, nego sam previše samokritična - kaže pevačica i dodaje da iako vreme u kuhinji nerado provodi, za svoje unuke sa mnogo ljubavi sprema vrsne specijalitete.- Ne mogu reći da se u kuhinji najbolje osećam, ali kada sam u njoj, imam najbolju koncentraciju. Ne volim da kuvam, ali kod mene se svi uvek dobro najedu. Moji unuci ne vole brzu hranu, oni su porasli na domaćoj kuhinji i specijalitetima, pa za njih uvek spremam njihova omiljena jela.

(Telegraf.rs)

Video: Goca Lazarević o kolegama koji žele da zabrane izvođenje njihovih pesama: To je jedan glupi egoizam

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA