Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceca u crnini došla na snimanje Zvezda Granda: Utučena nakon gubitka bebe Anastasije Ražnatović

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bila je u pratnji obezbeđenja

  • 8
Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović izgubila je bebu, a tužne vesti podelio je njen partner, fudbaler Nemanja Gudelj i zamolio za privatnost.

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je Nemanja na svom Instagram profilu.

Anastasija i Nemanja Gudelj Printskrin: Instagram/nemanjagudelj

Tužna vest je pogodila celu porodicu, bliske prijatelje, ali i fanove, a Anastasijina majka, Ceca Ražnatović, danas je došla na snimanje emisije "Zvezde Granda", vidno utučena.

Ceca nije želela da komentariše situaciju kroz koju svi zajedno prolaze, a na snimanje je došla u crnini. Obezbeđenje ju je ispratilo do ulaza u studio, gde je ubrzo počelo snimanje.

I pored tuge koja ih je zadesila, pevačica je profesionalno pristupila poslovnim obavezama.

(Telegraf.rs)

Video: Slavlje za Anastasiju: Rođendaska pesma Gudelja i duvanje svećica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    30. maj 2023 | 15:16

    Žao mi je svake izgubljene bebe i loših trenutaka u životu svih ljudi! Da Bog da sreće i zdravlja svima nama! Kao flash mi je sada prošao ovaj Cecin dolazak na snimanje, nekako ga iste sekunde upoređujući sa trenutkom kada su je pitali za smrt Saše Vidića. Ali, sada BOLI. Ljudi, budimo ljudi! Ovo ništa ne znači....ali kako Bog može da te ošamari, ne može niko.... PUNO SREĆE ANASTASIJI.....

  • Mrmot

    30. maj 2023 | 16:09

    Cemu drama, desava se mnogim zenama... mlada je, imace ih... Zena sam, ako je trebalo da se desi bolje sada, samo ne pravite tragediju od situacije

  • Tuga

    30. maj 2023 | 18:28

    Znam žene koje se nikada emotivno do kraja ne oporave od gubitka bebe. Dobiju kasnije dete, ili ga već imaju, a to ih boli uvek. Žao mi je ove mlade devojke, ali daće Bog, biće još beba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA