Vreme čitanja: oko 2 min.

Anastasija Ražnatović se vraća za Beograd: Pevačica želi da bude sa porodicom nakon gubitka bebe

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anastasija je ugasila Instagram i potpuno se povukla iz javnosti, a sada joj je potreban potpuni mir budući da prolazi kroz najteži period kroz koji jedna žena može da prođe

  • 5
Anastasija Ražnatović

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Kako pišu pojedini domaći mediji, Anastasija Ražnatović se, usled teškog perioda koji ju je zadesio, vraća za Beograd.

Naime, ona bi navodno već krajem nedelje trebalo da stigne u Srbiju, a navodno su joj gotovi i papiri koji su je zadržavali u Sevilji čitav ovaj period, piše "Informer".

- Pošto prolazi kroz veoma težak period, želi da neko vreme bude sa porodicom. Dugo nije dolazila u Srbiju jer je čekala da se srede papiri koji su joj potrebni za život u Španiji. Pošto je to završeno, sad može da dolazi kući kad god poželi. Potreban joj je mir, pa je ugasila svoj profil na Instagramu i povukla se iz javnosti. Uz nju je sve vreme Nemanja i on joj je najveća podrška - navodi upućeni izvor.

Anastasija će prvi put videti i malog Krstana, Bogdaninog i Veljkovog drugog sina, što je veoma raduje.

- Mnogo joj je teško palo što nije mogla da vidi Veljkovog i Bogdaninog drugog sina, osim preko kamere na telefonu. Konačno će moći da ga zagrli i poljubi i srećna je zbog toga. Nedostajao joj je i mali Željko, kog obožava. Uz njih dvojicu, ali i majku Cecu i tetku Lidiju Ocokoljić, uspeće da se brže oporavi od svega i nastavi dalje - dodaje izvor za pomenuti medij.

Podsetimo, pevačica Anastasija Ražnatović izgubila je bebu, a tužne vesti podelio je njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj.

Fudbaler je u svom oglašavanju na Instagramu zamolio za privatnost jer ne žele da daju izjave na ovu temu i istakao da je ovo za njih veoma bolan trenutak.

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je fudbaler na svom Instagram profilu.

(Telegraf.rs)

Video: Stigla majka: Anastasija i Ceca uživaju u čarima Španije, Gudelj dobio još jaču podršku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    31. maj 2023 | 11:31

    Nigde lepsi mir i spokoj nece naci nego uz svoje najmilije.Budi jaka Anastasija,mlada si,preziveces ovo.

  • Ceca

    31. maj 2023 | 11:36

    Ni malo joj nije lako,al uz svoju porodicu brze ce se oporaviti.Od srca joj zelim da bude tako.

  • Vesna

    31. maj 2023 | 12:07

    DObra devojka zivot ide dalje mlada si sve ce do i n'a svoje samo strpljenja i volje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA