Vreme čitanja: oko 1 min.

"Spremamo puževe na Smederevcu, slušamo ploče i plešemo": Branka i Gagi Jovanović svoj mir pronašli na planini

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žive u drvenoj kući, okruženi prirodom

  • 1
Branka Pujić Printskrin: Instagram/Brankapujic

Jedan od naših najboljih glumačkih parova, Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović, uživaju u dugogodišnjoj ljubavi i slozi.

Ćerku Anđelu će uskoro udati, a sebi su obezbedili mir, daleko od Beograda. Kupili su kuću na Zlatiboru, gde rado i često provode vreme.

- Odlučili smo da imamo mir, da živimo sa prirodom i budemo u njoj. To smo zajedno shvatili, baš sam pomislio da će to biti teško da se ona pomeri iz grada, da ode u šumu, na planinu, da živi sa nekim Gorštakom tamo. Branki se to dopalo, napravili smo naš mali raj na planini. Moralo je tu da bude i mesta za primorje, Branka to mnogo voli, boravak kraj mora se podrazumeva - rekao je Gagi Jovanović.

Branka ne krije da voli kućne poslove i ne beži od kuhinje, naprotiv, kako ističe, tamo se odlično snalazi.

- Kuvam i spremam na "Smederevcu", tek sad doživljavam svoj vrhunac kulinarskog umeća. Mama me je učila da spremam pužiće, to ima specifičan ukus kad je u "smederevcu". U punom smo kontaktu sa prirodom. Slušamo ploče, kad se najedemo projice. Imamo kasete, božanstvene neke, nikad nismo toliko plesali kao na Zlatiboru - rekla je Pujićeva u emisiji "U krugu porodice".

Glumac je opisao i kako izgleda njihovo domaćinstvo.

- Imamo naš mir. Ispod drvene kućice je prostor, tu je sto za bilijar, stoni tenis, pikado, ima dosta sportova koji mogu da se igraju. Mnogo toga lepog je tu, ali šetnje su lepše od svega. Potpuno sam izgubio želju za prikazivanjem, novcem i karijerom i svime što se desilo nakon pojavljivanja pametnih telefona. Ja i dalje imam Nokiu onu za poruke, to je to - ispričao je između ostalog Dragan u pomenutoj emisiji.

(Telegraf.rs)

Video: Koliko je zgodna! Anđela Jovanović objavila snimak s Dudašom i raspametila kadrovima u bikiniju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA