Vreme čitanja: oko 1 min.

"Naš narod je dokazao da je istrajan": Porodica Nevene Božović živi na Kosovu, pevačica se oglasila o nemirima

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nadam se da će se uskoro rešiti sve", poručila je ona

  • 0
Nevena Božović Foto: Instagram/nevenabozovicofficial

Pevačica Nevena Božović rođena je u Kosovskoj Mitrovici u kojoj i sada žive njeni roditelji, a sada se oglasila zbog nemira koji se dešavaju u južnoj srpskoj pokrajini.

Nevenu veoma pogađaju trenutna dešavanja na KiM i nada se da će se uskoro pronaći najbolje moguće rešenje, kako bi njena porodica, ali i sugrađani mogli mirno i slobodno da žive dole.

- Svim srcem sam uz svoju familiju i moje sugrađane na Kosovu, nadam se najboljem mogućem rešenju - rekla je Božovićeva u emisiji "Kec na jedanaest" i otkrila kakve je informacije dobila od svojih najbližih o situaciji u njenom rodnom mestu.

- Mirno je, to je najbitnije i mislim da treba da šaljemo takvu poruku. Narod koji je dokazao da je toliko istrajan, smiren i strpljiv, treba takav i da ostane. U stalnom kontaktu sam sa svojom porodicom i nadam se da će se uskoro rešiti sve - kaže mlada pevačica.

Srđan Đoković takođe je rođen na Kosovu i Metohiji, a Nevena Božović je u februaru uveličala slavlje u čast najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, nakon njegove istorijske pobede na Australijan openu i tom prilokom otpevala numeru "Kosovski božur".

- Roditelji Novaka Đokovića su me pozvali i rado ću se uvek odazvati takvom pozivu, jer to je nešto što treba promovisati. Mlade, uspešne, talentovane ljude, kojih ima mnogo - priznala je Nevena.

(Telegraf.rs)

Video: Nevena Božović razmenjivala nežnosti sa suprugom u MAC bekstejdžu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA