Vreme čitanja: oko 1 min.

Advokat Nataše Šavije zgrožen nakon puštanja Stefana Karića iz pritvora

Vreme čitanja: oko 1 min.

On veruje u instituciju suda i da će pravda na kraju biti zadovoljena

  • 3

Kako je Telegraf.rs prvi pisao, bivši zadrugar Stefan Karić pušten je iz pritvora u kome se nalazio od 3. maja.

Karić je odmah po izlasku iz pritvora došao pravo kući, u vilu u kojoj živi njegov otac Osman Karić sa izabranicom, a sada se oglasio i advokat Nataše Šavije.

Peković je zgrožen odlukom suda da se Kariću ukine pritvor i istakao je da veruje u intitucije i da će pravda na kraju biti zadovoljena.

- Iskreno sam zgrožen činjenicom da je pritvor ukinut, verujemo u instituciju suda i da će pravda na kraju biti zadovoljena. Kroz medije se relativizuje povreda koju je moja klijentkinja pretrpela, a s druge strane smatramo da je osumnjičeni priznao krivično delo na način kako je izneo odbranu, osim mehanizma nastanka povrede, jer mehanizam povređivanja u potpunosti isključuje bilo kakav "šamar". Nataša je zadobila povrede baš onako kako ih je ona opisala, zatvorenom šakom stisnutom u pesnicu - kaže advokat Peković.

Podsetimo, starleta Nataša Šavija 1. maja ove godine hitno je hospitalizovana u KC Vojvodina, nakon teških telesnih povreda za koje je optužila bivšeg zadrugara, Stefana Karića.

Šavija je u Urgentni centar Vojvodine primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina.

Šavija je policiji rekla da ju je Stefan pretukao na jednoj svadbi u etno-selu "Vrdnička kula".

Nataša je danas dala iskaz u tužilaštvu, bila je u pratnji majke vidno utučena, a stravične modrice vidljive su na njenom licu. Starleta je otežano hodala zbog čega ju je majka držala pod ruku.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Pčelar iz Kupinova posetio Stefana Karića po izlasku iz zatvora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA