Vreme čitanja: oko 2 min.

Brutalna poruka Ane Mihajlovski Stefanu i Osmanu Kariću: "Njegov tata kaže da mu je to najlepši poklon..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana se oglasila na društvenoj mreži Instagram i nazvala mlađeg Karića "nasilnikom"

  • 5
Ana Mihajlovski, Osman Stefan Karić, Nataša Šavija Foto-kolaž: Pixabay, Marko Jovanović, Nikola Tomić, Instagram/natasa.savija, Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Voditeljka Ana Mihajlovski javno je pružila podršku Nataši Šaviji zbog trenutne situacije kroz koju prolazi.

Naime, Ana nije ostala imuna na izjavu Osmana Karića, Stefanovog oca, koji je juče izjavio da mu je Stefanov izlazak iz zatvora najlepši rođendanski poklon.

Ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram i nazvala mlađeg Karića "nasilnikom", a ni Osman nije bio pošteđen.

- Nasilnik koji je devojci sa slike naneo telesne povrede posle kojih i nakon mesec dana izgleda ovako i koji se predao tek posle nekoliko dana skrivanja, danas je pušten da se brani sa slobode. Njegov tata kaže da mu je to najlepši poklon pred sutrašnji rođendan. Stop nasilju nad ženama - poručila je Ana na pomenutoj mreži.

Ovu, kao i još fotografija pretučene Nataše Šavije pogledajte u galeriji ispod:

Podsetimo, Osman Karić se juče oglasio za Telegraf i istakao da mu je najveći poklon to što je Stefan izašao iz pritvora baš na njegov rođendan, a dotakao se i pomenutog skandala i rekao da je "Stefan verovatno bio pijan".

- Pušten je pre sat i po vremena. Sutra mi je rođendan i to mi je najveći poklon. Sad mi se javio. Malo je pogubljen i on zbog svega. Zagrliću ga danas i neću da ga smaram previše. Sumiraćemo utiske šta se sve dešavalo tamo te noći. Sud će da donese odluku. Ta devojka je dala izjavu, neću da pričam ništa o njoj. Ne mogu ništa loše da kažem za nju. Kad sam ga posećivao, imao je kiseo osmeh, stražari su bili okej prema njemu kao i zatvorenici. On je tamo trenirao i imao je uplaćenu hranu tamo, čak je i nabacio neko kilo - rekao je Osman za Telegraf i otkrio da li će kontaktirati Natašu.

- Nećemo je kontaktirati, pružio sam joj podršku, ali neke stvari je loše razumela. Ne bih da se svađam sa tom devojkom, nisam ženomrzac, dosta puta sam od takvih devojaka pravio žrtvama. Ostaću uzdržan. Moj sin je verovatno bio pijan, te supstance će proveriti sudski veštak. Za sina, koliko ga znam nikad nije uzimao ništa. Svakako, više nije ni dete, sam se za sebe brine. Biću uz njega koliko god mogu, sve će sud reši.

(Telegraf.rs)

Video: Oglasio se advokat Stefana Karića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoro

    1. jun 2023 | 17:56

    Moze li neko da objasni ko su ovi tupoglavi tipovi, sta ih to krasi i cime zasluzuju da budu deo javne scene?!? Nikako da skontam.

  • eeeeee, cime se vi bavite ???

    1. jun 2023 | 17:35

    Para vrti gde burgija nece

  • Goga

    1. jun 2023 | 17:36

    SRAM VAS BILO KAKO STE GA VASPITALI OVO KE STRASNO!Slusajuci vas nista cudno OSMANE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA