≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ceca poljubila Sašu Popovića u usta, ostavila mu trag karmina i poručila: "Smirujem ti testosteron!"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedan poljubac rešava sve

  • 0
Svetlana Ceca Ražnatović, Zvezde Granda, Saša Popović Foto: Blic TV

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović već drugu sezonu je član najpopularnijeg talent šou peograma na ovim prostorima Zvezde Granda.

Ceca je tokom takmičenja neretko ulazila u sukobe sa Sašom Popovićem, a sada je otkriveno u kakvom su zaista odnosu.

Naime, pred početak snimanja Popović je pozvao žiri da sednu na svoja mesta, međutim, po običaju obrušio se na Viki Miljković, koja je kasnila.

- Saša, ali Viki se šminka - rekla je Ceca.

- Viki, šta radiš bre - prodrao se Saša.

- Pa šminka se. Ne diži ton na moju kumu. Bože me sačuvaj! Sad ću da te cmoknem da ti smirim testosteron da mi ne maltretiraš kumicu - rekla je Ceca i Sašu poljubila direktno u usta.

- Jedan poljubac rešava sve - zaključila je Ražnatovićka, dok je Saša otišao da skine njen karmin sa usta.

Ovu situaciju snimile su kamere "Blic" Tv-a a Ceca je za svoj šou "Ceca i deca" otkrila kako izgleda njena saradnja sa kandidatima i rad sa njima.

- Veoma subjektivno reagujem, svu tu decu koja su me izabrala za mentora, videla sam u njima nešto. Sva ta deca su apsolutno talentovana. Dešavalo se da u jednoj emsiji ispadnu i po dva, tri kandidata, koji su odlični pevači. Bude mi žao, ali postoji i ona druga dokazana teorija, da ne znači ako pobediš da ćeš napraviti karijeru. Samo treba mnogo rada i truda i ulagati u dobre pesme i eto uspeha - rekla je Ceca i dodajla:

- Sada ulazimo u finalni deo takmičenja. Uskoro će polufinale, pa finale. Kriterijumi su stroži, pa videćmo, oni koji su najuporniji i koji se budu najviše trudili, da će oni proći do finala - rekla je Ceca.

Ona se osvrnula i na odnose među žirijem, istakavši da, iako na sceni pršti od prepucavanja, nije tako i kada se cela ekipa nađe iza kamere.

- Što se tiče borbi između mentora i žirija i neslaganja i kada dođe do konstruktivnih sukoba, to ostaje u studiju. Tokom pauze mi se svi normalno i civilizovano ponašamo, nema zle krvi i ne zameramo jedni drugima ništa. Na sceni je fajt i borba, a kada se to završi potpuno su normalni odnosi među nama - rekla je Ceca za "Ceca šou".

(Telegraf.rs)

Video: Ceca se ne vraća iz Španije: "Ovde smo mnogo slobodniji"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA