≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milica Pavlović "zapretila" da će otkriti veliku tajnu vezanu za pesmu "Venčanje": Umešane i kolege

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je obavestila publiku da će to učiniti u narednih 48 sati

  • 1

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica Milica Pavlović objavila je nedavno pesmu "Venčanje" kojom je najavila novi album pod nazivom "Lav". Ona je ujedno objavila i datum svog prvog velikog solističkog koncerta u Beogradu, u Areni koji će održati 23. decembra 2023.

Pesma "Venčanje" za samo jedan dan našla se u vrhu popularne trending liste na Jutjubu, a Milica je sada rešila da otkrije neke tajne vezane za ovu pesmu.

Naime, ona se obratila svojim pratiocima na Instagram storiju i obećala da će u naredna dva dana otkriti veliku tajnu.

- Ćaos drugari. Evo, javljam vam se iz prelepe Strumice. Hvala svima koji su bili sinoć na prelepom koncertu, a ja za vas imam jedno prelepo iznenađenje. Pesma "Venčanje" krije čak četiri tajne, verovali ili ne. Ja sam rešila da jednu od tih tajni, onu koja vas bude najviše interesovala podelim sa vama - rekla je Milica i dodala:

- Malo se možda i kajem što ulazim u sve ovo, ali ja sam negde navikla da sve sa vama delim pa tako je i ovaj put. Za to imate 48 sati. Kliknite na ovaj link ispod, on vas vodi pravo na Jutjub i tamo glasajte koja vas tajna najviše interesuje i onda ću je ja podeliti sa svima vama. Tako da požurite - rekla je.

Kada se klinke na link dolazite do spiska tajni za koje možete da glasate, a među njima je i ona koja se tiče kolega koje su odbile da je snime:

1. Zašto je mene ova pesma emotivno potresla?

2. Zašto se spot završava tako što zvonim Kučketini na interfon?

3. Kako i zašto sam odlučila da baš ova pesma bude prva koju će te čuti sa albuma “Lav”?


4. Estradnu tajnu o pesmi “Venčanje” i zašto niko pre mene nije želeo i smeo da je snimi?

Podsetimo, Milica se nakon objavljivanja prve pesme sa albuma "Lav" obratila publici emotivnim rečima kojima je najavila koncert u Areni.

- Sigurno ste čuli za priču o maloj devojčici iz Bunibroda koja je došla u Beograd samo sa jednom misijom – da ostvari svoje snove. I sada, dok sve ovo pišem imam veliku tremu, osećam kako mi celo telo podrhtava i ogromnu odgovornost prema vašoj podršci i veri u mene svih ovih godina. Došao je momenat da vam se na najbolji mogući način odužim za svu ljubav koju ste mi pružili - napisala je i dodala.

- Od samog početka karijere sam verovala da su ozbiljna posvećenost, rad i trud nešto što će mi pomoći da ostvarim sve svoje snove. Bio je to veoma ozbiljan i težak put, ali sigurna sam da danas ne postoji srećnija osoba od mene. Štark Arena. 23.12.2023. Obećavam vam da ću kao nikada do sada dati sve od sebe da ta noć bude nezaboravna. I za vas, i za mene! Dobro se spremite jer ja sam ozbiljno shvatila i ovo svoje obećanje! A dobro se znamo... Volim vas. Vaša M - stoji u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Pavlović otkrila da li očekuje ljubav u Americi: "Slaba sam na njih"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    2. jun 2023 | 20:05

    Jaoo na koju foru mora da skuplja preglede,uzas😃Pesma je teska glupost,spot nikakve veze sa pesmom nema,ona u tigrastim helankama na krevetu peva Zaustavite to vencanje,zaustavite to vencanje...ljudi smesnoooo je😃Drugarica Karleusa joj izgleda daje savete pa ce tako sve manje pevati a sve vise biti gola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA