Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prijavila sam ga za nasilje u porodici": Ivana Šašić tužila bivšeg supruga, zadrugara Bojana Simića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrila da li strahuje da će se sresti nakon njegovog izlaska iz rijalitija

  • 0
Ivana Šašić i Bojan Simić

Foto: Nikola Tomić

Bojan Boki Simić izbačen je iz rijaliti programa "Zadruga 6", a sada se oglasila njegova bivša supruga Ivana Šašić.

Njoj je Bojan tokom boravka u rijalitiju javno pretio, a Ivana je tada podnela prijavu protiv njega, ali dok se ne nađu na sudu, pevačici nije svejedno. Kako kaže, ponovo će tražiti zabranu prilaska.

- Prijavila sam ga za javne pretnje i kao bivši supružnici tretira se postupak kao nasilje u porodici. Postupak je u toku, tako da me ne zanima ni gde je on sada ni šta kaže za mene, kao što me je spominjao u studiju po izlasku iz rijalitija - kaže Ivana i objašnjava šta je preduzela i da li strahuje da će joj se bivši pojaviti na kućnom pragu.

- Dobiće ponovo zabranu prilaska. Zakon u Srbiji je konačno zaštitio žene od nasilnika - rekla je Šašićka, piše "Informer".

Podsetimo, Bojan Simić je od samog ulaska u "Zadrugu" neretko iznosio prljav veš iz braka sa Ivanom Šašić, a voditelj Darko Tanasijević mu je jednom prilikom saopštio da ga je njegova bivša supruga prijavila i tražila zabranu prilaska.

- Kako komentarišeš što ti je bivša "lupila" zabranu prilaska 48 sati, a ona je došla kod tebe, a ne ti kod nje? - pitao ga je Tanasijević za komentar, a Simić mu je odgovorio:

- Nemam šta za cinkaroše da komentarišem. To je to! Ko god ode u policiju on je cinkaroš. Ja sam rekao da ću da iznesem argumente. U petak je produženje valjda, ne znam... Neću da pominjem tu spodobu uopšte, ne zanima me - rekao je aktuelni zadrugar krajem aprila.

(Telegraf.rs)

Video: Paula Hublin o zajedničkom životu sa Filipom Đukićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA