Vreme čitanja: oko 1 min.

Gudelj podelio emotivnu fotografiju sa slavlja: Grli Anastasiju, a svekar i brat ih bodre uz srpsku zastavu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodica na okupu

  • 0
Nemanja, Nebojša Gudelj, Anastasija Ražnatović Foto: MN Press, YouTube/NAC Breda, Telegraf.tv

Fudbaler Nemanja Gudelj i njegov tim "Sevilja" trijumfovali su protiv Rome, u finalu Lige Evrope i iznedrili novi pehar za Andalužane.

Nakon tragedije koja je zadesila fudbalera i njegovu izabranicu, pevačicu Anastasiju Ražnatović, kada su izgubili bebu, ovo je bio prvi razlog za sreću, koju nisu mogli da sakrinu ni Nemanja, a ni mlada zvezda.

Tokom proslave pehara, kod Gudelja su se mešale emocije. Bio je srećan zbog pobede, a ujedno su mu nailazile i teške misli zbog teškog porodičnog momenta.

Porodica je bila uz njega u ovako važnom trenutku. Otac Nebojša, brat Dragiša, vozač Rašid (koji je Gudeljima kao član porodice), zajedno sa Anastasijom, bodrili su Nemanju sa tribina stadiona, a po završetku utamice, nakon proglašenja pobednika, spustili su se na teren i napravili zajedničku fotografiju.

Nemanja je zagrlio svoju partnerku, a iznad njih su Dragi i Nebojša držali srpsku zastavu i bodrili ih. Emotivan trenutak fudbaler je podelio na svom Instagramu uz emotikon srca i pehara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Podsetimo, takmica se odigrala u Budimpešti, 31 maja 2023. godine, nakon čega se Anastasija vratila u Beograd, kako bi bila uz svoje najbliže u ovim teškim trenucima.

Pevačica se nakon gubitka bebe povukla sa društvenih mreža i ugasila je svoje profile na neko vreme.

(Telegraf.rs)

Video: Prvo pojavljivanje Ražnatovićeve nakon gubitka bebe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA