Vreme čitanja: oko 1 min.

Blizak je prijatelj sa Đokovićima i uvek im peva na slavljima: Pevač otkrio kakvi su Jelena i Novak privatno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Supruga našeg tenisera je pevala prateće vokale na njegovom koncertu

  • 0
Jelena Đoković Foto: MN Press

Još uvek se priča o trenutku kada je na koncertu pevača Željka Samardžića zapevala supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković.

Pevač je otkrio koliko voli Novaka i njegovu porodicu i da im uvek rado peva na proslavama, a potom opisao spontani trenutak koji se dogodio tada, na njegovom koncertu.

- Svi moji koncerti su bili spontani. Prijatelj sam sa porodicom Đoković. Pevao sam na veseljima i Novaku i Jeleni, kao i kada se njegov najmlađi brat Đorđe ženio. Novaka jako volim. Sve se odigralo spontano. Jelena mi se javila da je baš tog datuma u Beogradu i odmah smo napravili mesto za nju. Razdragana se popela na scenu zajedno sa mojom ćerkom Minjom. Prijatno me je iznenadila, Jelena je divna osoba - istakao je Željko Samardžić za "Blic".

Željko Samardžić koncert Foto: Kobra

Podsetimo, na koncertu u Beogradu, u mts Dvorani, Jelena je bila prateći vokal popularnog pevača, kada su zajedno izveli numeru "Kafanska pevačica".

- Urezaću njeno ime, daću zlatan sat, da je muško bila bi mi k'o rođeni brat - pevao je Samardžić, a i Jelena sa njim.

- Koliko volim ovog divnog čoveka. Moja omiljena pesma i privilegija da budem prateći vokal. Uvek predivna energija, veselje i ljubav - napisala je Đokovićka po završetku koncerta, a njenu izvedbu ove pesme poslušajte u snimku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA