Vreme čitanja: oko 1 min.

Kikice, kragnica, lice bez šminke: Dok Nole bije važnu bitku u Francuskoj, evo gde smo uslikali Jelenu Đoković

Vreme čitanja: oko 1 min.

Užurbana i nasmejana

  • 0
Jelena Đoković Foto: Kobra

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa pobedom nad Peruancem, Huanom Pablom Variljasom, sa 3:0 u setovima.

Na meču četvrtog kola, Nole je imao podršku svoje dece, ćerkice Tare i sina Stefana. Stefan Đoković je čak trenirao sa Novakom i sa njim imao pripremu pred sam duel, a sada im se pridružuje i majka, Noletova supruga, Jelena Đoković.

Jelenu smo u petak zatekli na koncertu Lepe Brene i Senide, kada je u večernjim satima uživala uz najveće hitove ovih diva, pod Kalemegdanom, u posebnom delu za vip goste.

Odmorila je za vikend, a danas se, u popodnevnim časovima, uputila za Francusku.

Đokovićka je spakovala kofer, ponela šešir i uputila se ka aerodromu "Nikola Tesla", kako bi što pre bila uz svoju porodicu i podržavala supruga u ovako važnom trenutku.

Za putovanje, Jelena je odabrala lagodnu, a šik kombinaciju, bele pantalone i nežno roze polo majicu sa kragnom. Frizuru je pokupila u dve kike, a osmeh sa lica nije skidala.

Naš paparaco uslikao je pred sam let, a fotografije pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA