Vreme čitanja: oko 4 min.

Rada otkrila probleme sa sestrom nakon što joj je postala menadžerka: "Ne trpimo se!"

Vreme čitanja: oko 4 min.

- Ko nas bude trpeo, taj nije normalan - rekla je Rada

  • 0
Rada Manojlović, Amidži šou Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Rada Manojlović veoma je vezana za svoju porodicu, što nerertko ističe u intervjuima, međutim, osim neizmerne ljubavi ona sa sestrom deli i jedan problem.

Naime, kako je otkrila, njima izbor partnera i te kako teško pada.

- Nas dve stvarno ne možemo jedna drugu da trpimo. Ko to bude umeo da trpi, svaka čast. To je opšta histerija, ludnica, danju spavamo, noću budne. Gde da nađemo čoveka, kad da budem sa njim, u kom delu dana? Moja sestra je po 12 sati na telefonu, svađa se sa menadžerima, vlasnicima, kapare, rasprave. To je luda kuća. Ko nas bude trpeo, taj nije normalan - rekla je Rada i dodala:

- Teška sam, koliko god mislim da sam laka u smislu za održavanje, za upotrebu, ne tražim mnogo, ustvari sam naporna. Smeta mi bilo kakav zvuk kada se probudim, sat vremena moraju svi da ćute dok ne popijem tu prvu kafu. Ne volim da slušam muziku u kolima ili da se otvaraju prozori.

Rada pak priznaje da nije ljubomorna, ali da joj je to u vezi stvaralo i probleme.

- Nisam ljubomorna, ali je trebalo da budem. Ti muškarci sa kojima sam bila su me doživljavali kao da ih ne volim dovoljno. Pitali su se uvek kako ja njih volim, a nisam ljubomorna, ne zovem 17 puta kad negde izađu- priča Manojlovićeva i nastavlja:

- Polazim od toga, ako ćeš mene da prevariš, sa kim i kako? Ne znam gde ćeš da nađeš bolju. Zato ne zivkam i ne pravim scene. Mislim da muškarci vole da im daš malo pažnje u smislu da ga pozoveš pa kao fališ mi, trebaš mi i to. Ja više to uzimam zdravo za gotovo, možda je to greška.

Poznato je koliko Maja pazi na svoju sestru, te je bila obazriva kada su njeni izbori partnera u pitanju.

- Njoj nijedan moj bivši nije bio dobar, sa svima je bila u svađi. Nije ih ona oterala, bila sam ja sa njima po 5-6 godina. Ona je sa njima od prvog dana bila na ratnoj nozi - kroz smeh priznaje pevačica koja ponosno ističe da se Maja odlično snalazi u ulozi menadžerke:

- Maja voli pare. Ona je meni trebala i ona je moja druga polovina. Ja sam umetnička duša, a ona je materijalistička. Niko me ne razume dobro kao ona i niko me ne trpi tako dobro kao ona. Mnogo smo vezane. Od muškarca tražim da isto tako istrpi moje lude bubice, divljanje, nervoze, bacanje stvari po kući kad nemam šta da obučem, čupanje kose. Možda tražim previše.

Rada ipak ne voli da priča sa porodicom i prijateljima o svom partneru i detaljima veze.

- Ne volim da pričam na tu temu i svaka naredna će biti pod velom tajne. Ne ispovedam se sestri, a kamoli drugaricama. Niko ne zna da li je meni lepo u vezi i da li sam srećna. Nisam nikada delila te neke stvari koje dele drugarice ili seste između sebe. Nisam taj tip -iskreno kaže ona.

Spekulisalo se da je Rada pokrenula privatni biznis, a sada je priznala da li je zapravo došlo do toga.

- Oko privatnog biznisa moram da vidim sa tatom, da vidim koliko je on spreman na to i da li može da podnese. Nije loša ideja privatan biznis vezan za životinje. Trebaće domaćih jaja, voćki i sve što on gaji. Pre neki dan me baš oduševio, pravio je neke sušene kobasice pa sam ga upitala da li je razmišljao i o tome - priča pevačica za “Blic” i nastavlja:

- Ne bih mogla ja time da se bavim jer ne stižem ni sobom da se bavim, jedva se probudim. Ja bih mogla samo da finansiram. Kod mene samo daj pare, idu kroz mene, prolaze za razne potrebštine. Zaista ne mogu više od toga i to mi je previše. Rastrojena sam.

Rada je častila sebe novim automobilom, a mnogi su nagađali da je koštao čak 40.000 evra.

- Nije. Bio je 40.000 evra pre 10 godina. To nije moj auto već od mog vozača jer moj nije bio registrovan. Nisam mogla još da me nahvata negde policija. Išla bih ja sa neregistrovanim, nego sam čula da postoje neke kamere pa rek’o ajde da ne izazivam sudbinu- završava Rada Manojlović za "Blic".

Rada priznaje je iscrpljena i da noćni život koji je deo njenog posla je lišava normalnog načina života.

- Stvarno se trudim da ne kasnim i žurim, ali ne mogu ja to. Mnogo noću radim i ne mogu da se probudim. Kada se ujutru probudim, ne želite to da vidite. To je jedan rakun, bledilo i modro ispod očiju. To ne može da se sakrije - objašnjava ona i dodaje:

-Sestra me je upregla da radim svaki dan, tako da mislim da ću imati odmor u septembru. Plače mi se - rekla je ona za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA