Vreme čitanja: oko 3 min.

Šok transformacija voditeljskog para Zadruge: Darko neprepoznatljiv, Dušica više puta promenila lični opis

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nema sumnje da je kod voditelja Zadruge pubertet uradio veliki posao

  • 2
Darko Tanasijević Dušica Jakovljević Zadruga Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić, Privatna arhiva, Printskrin: Pink

Voditelj Darko Tanasijević još jednom je pokazao da nema komplekse, te pored toga što rado ističe odakle potiče, sada je bez problema pokazao i kako je izgledao u mlađim danima.

Naime, svima je dobro poznato da je Darko iz Kovina, i da je i pored slave u kojoj sada uživa, on je još uvek onaj "komšija" koji se svima javlja, i održava kontakt sa prijateljima iz detinjstva, te je jasno da ga popularnost nije promenila.

Darko danas rado krasi male ekrane, međutim, pubertet je kod poznatog voditelja uradio "veliki posao", te je nekada izgledao potpuno drugačije.

Bez brade, mršavog lica, voditelj je potpuno neprepoznatljiv, međutim, danas o njemu sanjaju upravo mnoge žene.

Pomenute fotografije pogledajte ispod.

Dušica Jakovljević gotovo da ne može da prođe ulicom a da je neko od prolaznika ne prepozna i zaustavi. Ona se poslom voditelja bavi već više od jednu deceniju, međutim, na samom početku izgledala je potpuno drugačije, te bi je verovatno malo ko i prepoznao.

S obzirom na to da je već dugo pred kamerama, njene tranformacije su i te kako zabeležene, a nema sumnje da je svaku promenu voditeljka i te kako znala da iznese.

Dušicinu transformaciju pogledajte ispod.

Podsetimo, Darko je jednom prilikom otkrio kako je došao do ovog mesta gde je sada.

- Dug i težak je to put. Ja znam koje su bile moje ambicije, i nadao sam se da će se u nekom trenutku sve to posložiti. Na radiju sam volontirao, dok sam išao u srednju školu i to je moj prvi kontakt sa novinarstvom. Pink je moj prvi posao. Ukratko, upisao sam Fakultet političkih nauka, smer novinarstvo. Upisao sam treću godinu, i nisam upao na budžet. S obzirom na to da nisam iz Beograda, moji su plaćali i stan i školarinu, ali u jednom trenutku to više nisu mogli. Rekli su mi da se vratim kući i da putujem na ispite. Pristao sam jer svakako ne bih bio prvi. Taman sam se privikao na novo okruženje, nove prijatelje, nov način života, ja sam se vratio, i upao sam u zimsku depresiju. Nisam bio ni srećan ni zadovoljan, nisam bio dobro, bio sam mrzovoljan. Ja koji sam se dnevno viđao sa petnaestoro ljudi, sa svima se smejem, uvek sam bio pozitivan, postao sam neko ko se ne druži ni sam kim, gledao sam serije zatvoren u četiri zida - rekao nam je on, pa dodao:

- Drugarica me je trgla. Zvala me je i rekla da su na Pinku postavili oglas gde su tražili novinara. Rekao sam joj "ma daj, gde će mene da prime, nemam vezu, i ne živim u Beogradu", a ona mi je rekla da se prijavim pa neka stoji prijava kod njih, ako me pozovu snaćiću se. Pozvali su me posle mesec dana, i rekli su mi da dođem sutra na probni rad. Zvali su me uveče da dođem sutra popodne tako da sam zvao drugaricu, i zamolio je da me primi na sedam dana, jer sam dobio priliku za posao. Spakovao sam se i došao. Radio sam sedam dana, i nakon toga su mi rekli da siđem na drugi sprat, da bi mi rekli da li sam primljen. Ja ulazim, i vidim Željka Mitrovića. Nisam se pripremio ni očekivao njega. On je ozbiljan car. Ušli smo brzo u spiku. Najopušteniji razgovor, želeo je da mi predstavi Pink i sebe. Prosto ja sam u tom trenutku bio samo jedan klinac koji je radio tu nešto, i on je želeo da upozna mene. Šta radim, čime se bavim, šta studiram, i baš je imao sluha i vremena da mi se posveti, popili smo kafu, i ja sam tada potpisao ugovor, dobio posao i to je tako krenulo.

(Telegraf.rs)

Video: Darko Tanasijević o pretnjama, depresiji i aktuelnim dešavanjima u Zadruzi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA