Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok snimci sa Dorćola: Maloletnici sreli Jovanu Jeremić, nastala opšta vriska, ona im se potpisivala po telu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka im je potom rekla da je večeras i premijera njene nove pesme

  • 14

Voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji Pink,Jovana Jeremić, išla je Dorćolom kada joj se desila nesvakidašnja scena.

Naime, ona je srela male maturante koji su proslavljvali kraj osnovne škole, a kada su je videli nastala je vriska i oduševljenje.

Mali maturanti od Jovane su tražili da im se potpiše na majicama, ali i na telu, što je ona i učinila, a što se jasno vidi u snimcima koje je podelila na Instagram storijima.

Osmaci su uzvikivali da su njeni fanovi i da je obožavaju, a ona im je potom rekla da je večeras i premijera njene prve pesme "Rolex", a oni su rekli da će je obavezno čuti.

 

 

Jovana je nakon druženja sa maturantima nastavila svojim putem, a onda otkrila na pomenutoj mreži i da su je zvali na maturu.

Podsetimo, Jovana Jeremić je slaba na najmlađe, a tome u prilog govori i to što se nedavno rasplakala dok je pričala o svojoj ćerkici Lei.

Jovana je istakla da je Lea imala problema sa govorom, što je naravno uspela da prevaziđe, međutim njene reči i te kako odzvanjaju u ušima ponosne mame.

Jovana je podelila snimak na kojem se grlila sa ćerkom, nakon čega ju je poljubila, a potom je usledilo i pitanje koje je voditeljku dovelo do suza.

- Majko da li si dobro? - pitala je mala Lea voditeljku.

- Pa kako da ne budem dobro kad me tako pitaš. Tvoja majka je najbolje, drugačije ne može. Mi smo uvek dobro - rekla je voditeljka kroz suze.

(Telegraf.rs)

Video: Jovana Jeremić snimila spot za pesmu: "Roleks" od 60.000 evra joj pozjamila drugarica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA