Vreme čitanja: oko 2 min.

15 puta kad je Ceca "zagrmela" u odelu: O pantalonama koje je nosila na Veljkovoj svadbi se pričalo 48 sati

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jasno je da sve što Ceca ponese je i te kako usklađeno sa elegancijom, čak i kada odluči da "začini" svoj stajling

  • 1
Svetlana Ceca Ražnatović Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Tomić

Pevačica Ceca Ražnatović poznata je po svojim smernim i elegantnim izdanjima, a odela su često njen odabir.

Iako je u poslednje vreme često možemo videti da eksperimentiše sa svojim izgledom, te su frizure česta promena, kao i haljine u kojima izlazi iz svojim konfornih zona, pak od jedne "stvari" Ceca nikada ne odustaje, od odela.

Ceca je nedavno "oduvala" u sivom odelu, a umesto pantalona, našao se šorts koji je u prvi plan stavio njene izvajane noge. Malo je reći da je pevačica oduševila sve oko sebe, a jasno je gde su muški pogledi bili najviše usmereni.

Ovo nije prvi put da se poznata pevačica pojavila u ovakvom izdanju, te je jednom prilikom ponela slično odelo, međutim, pored šortsa pažnju je privukao i korset koji je u prvi plan stavio i njen deklte.

Ceca nema problem da se pojavi i bez visokih potpetica, te je neretko ovaj ozbiljan komad odeće uparila i sa sandalama, kao i čizmama, međutim efekat je ostao isti, sveden, stilizovan i elegantan.

Ono što poznata pevačica voli da istakne kada odluči da se pojavi u ovom snažnom izdanju jeste dekolte, te se često na njoj može naći i neki izazovni brus, koji se vidi tek toliko da mnogima zagolica maštu.

Naravno, jasno je da sve što Ceca ponese, usklađeno je sa elegancijom, čak i kada odluči da "začini" svoj stajling, pa nije ni čudo što se o njenim pojavama i te kako priča.

Međutim, o jednom izdanju poznate pevačice pričalo se čak 2 dana. Zapravo, ljudima nije "zapao za oko" samo njen stajling već upravo pevačicine pantalone.

Naime, na svabi kod Bogdane i Veljka Ražnatovića poglede su pokupile madoženjina majka i sestra koje su u Titel stigle autobusom, a obe su izabrale odela u svetlim bojama.

Ceca je nosila prljavo bele pantalone, koje je uklopila uz kraći sako i košulju i cipele sa leopard printom, dok je Anastasija imala nežno plave pantalone i takođe kraći sako, u istoj boji.

Razlog zbog kog je ovaj komad privukao toliku pažnju jeste zato što su redak primer belih pantalona koje se ne provide.

(Telegraf.rs)

Video: Cvetak zanovetak ponovo provocira dekolteom: Ceca sa rascvetalim odelom i sandalama prkosi hladnoći

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA