≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Jeremić nahvatala švalere u akciji ispred svoje kuće: "Uzela sam tatinu lampu i uperila je u njih!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Znam da je ona nosila crne čarape, to sam videla - ispričala je voditeljka

  • 1
c Printskrin: Youtube/AmiG Show

Jovana Jeremić ispričala je kako je jednom prilikom ispred svoje kuće u Ljigu uhvatila ljubavni par u akciji - u kolima!

- Znate moj stav, bolje budi gospođetina i idi, šta imaš da varaš! Valjda sam zato jednom i prekinula švaleraciju - počela je.

- Videla sam ih, uzela tatinu baterijsku lampu i uperila u njih! Desilo se ispod mog prozora u Ljigu, rekoh verovatno se švalerišu. Znam da je ona nosila crne čarape, to sam videla. Kada sam uperila svetlo, trgli su se, počeli brzo da se oblače. Volim da hvatam ljude u švalerskim akcijama - objasnila je Jeremićeva.

Podsetimo, Jovana iza sebe ima brak sa Vojislavom Miloševićem, za kog se pričalo da ju je varao.

- Bilo je tu svačega. Meni je bitno da sam ja tu bila čista do kraja. Ja sam uvek iskrena i zato nemam problema. U toj priči nisam napravila grešku i ponosna sam na to. Ja sam prešla preko jedne stvari jer nisam želela da žrtvujem ljubav. Tu su se umešali neki ljudi koji su želeli da uruše moju sreću u datom trenutku - ispričala je Jovana jednom prilikom.

- On nije bio svesan sa kim se zabavlja, ja sam mnogo opasna žena. Obnovili smo celu priču, trebalo je vreme samo da sumiramo utiske. Lako je uništiti nešto ali treba naći pravu ljubav. Mene treba izdržati. Ja tada nisam mogla da verujem da se on meni nije javio na telefon, on koji je zeznuo stvar - izjavila je.

O prevari je pričala i u emisiji Magazin In.

- Ne bih nikad oprostila prevaru. Intimne odnose bih oprostila, ali emociju ne. Neću sigurno da raskućim brak zbog ku**e - rekla je.

(Telegraf.rs)

Video: Maloletnici sreli Jovanu Jeremić, a onda je nastao haos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA