Vreme čitanja: oko 2 min.

"Neću da platim toster! Polazi": Urnebesni snimak Marije i Verice iz nabavke, majka je izbacila iz takta

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica je sada odlučila da pokaže svojim pratiocima kako izgleda kada ona i njena majka Verica Šerifović odu u nabavku i ponovo su uspele da ih nasmeju do suza

  • 0
Marija Šerifović Printskrin: Youtube/ Marija Serifovic

Marija Šerifović aktivna je na svom Intsagramu, ali i jutjub kanalu, gde često obaveštava pratioce kako se provodi na putovanjima, nastupima, ali prikazuje i priče iz svakodnevnog života. 

Pevačica je sada odlučila da pokaže svojim pratiocima kako izgleda kada ona i njena majka Verica Šerifović odu u nabavku i ponovo su uspele da ih nasmeju do suza.

- Vera neko vreme nije bila kod mene, ali sad je stigla i to u jednoj ruci ima Luj viton rorbu, a u drugoj metlu. Tako da VIP čistačica je stigla, svetska čistačica (smeh )- našalila se Marija na samom početku,

Njena majka je bila šokirana zbog toga što pevačica u frižideru nema ništa.

- Miš može da umre u tvom frižideru, da crkne! Samo naručuješ, nema ništa kuvano, znači propast. Idemo u nabavku, ali kaži ko plaća preduzeće ili? - našalila se Verica, a Marij je potvrdila da ovoga puta ona plaća.

- Ajde da se dogovorimo oko budžeta, koliko?? Pet hiljada? - zanimalo je Šerifovićevu, što se njenoj mami uopšte nije dopalo.

- Pa bolje da se vratimo onda odmah. Pa šta da kupim sa pet hiljada, bolje da se vratim kući. Pa ti hoćeš i meso i još svašta nešto. Kad otvoriš frižider, svaki put kažeš da imaš isto, pa šta hoćeš magare u njemu?! - odbrusila je Verica.

Međutim, u jednom trenutku majka je uspela da izbaci iz takta ćerku, razmišljajući da kupi nov toster.

- Šta će ti to? Je l si normalna, neću da platim toster! Polazi! Je l razumeš da ne treba da vičeš na mene jer ću da te ubijem u prodavnici?! - kroz smeh je dobacila Verici, nakon čega je odustala od kupovine tostera.

- Na kraju je račun platila ipak Marija.

- Dobro ja ću da platim 15.000, a ti daj ovih 600 - rekla je Marija.

Na kraju je Marija poručila da je ostala bez para u novčaniku.

- Verica me dovela do bankrota.

(Telegraf.rs)

Video: Jaka poruka Marije Šerifović: Odlučila da blokira svakog na mrežama ko uradi jednu stvar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA