Vreme čitanja: oko 1 min.

Vanesa Šokčić otkrila tajnu dobrog izgleda, pa iznenadila: "Uvek sebi nađem manu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 1
Svadba Marija Ramadanovski Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vanesa Šokčić vodi računa o svom izgledu i redovno trenira, pa ne čudi što često na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima je njeno telo u prvom planu. 

Pored muzike, pevačica mnogo voli da se bavi i sportom, a sada je otkrila da od malena trenira razne sportske discipline što se ni do danas nije promenilo.

- Iako se muzikom bavim profesionalno, uz to je uvek išao i neki sport rekreativno. Kao devojčica sam išla na umetničko klizanje, igrala sam odbojku, igrala sam rukomet. Sportski duh je uvek bio deo mog života, a i sada treniram. Pod zdrav život ne spada samo bavljenje sportom već bi trebalo živeti kao profesionalni sportista - poručila je pevačica.

Vanesa je zatim otrila šta je za nju eliksir mladosti, kao i kako uspeva da sa godinama izgleda sve bolje, a geston na licu pokazala da joj je ovo pitanje već dosadilo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Vanesa Sokcic (@vanesa_sokcic_official)

- Upravo u redovnim treninzima je tajna, ili to znam dobro da prikrijem, uvek sebi nađem neku manu. Dešava mi se da mi se često ne sviđaju neke stvari na meni, ali mogu da kažem da sada dobijam mnogo komplimenata, možda čaki i više nego kada sam bila mlađa i to me iznenađuje – rekla je Vanesa kroz osmeh za "Grand".

(Telegraf.rs)

Video: Zvali su "Plavi haos" dok je harala muzičkom scenom, a sada je stigla na svadbu Đanijevog sina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA