Vreme čitanja: oko 1 min.

Taki veruje u ćeru: Maja će 100.000 evra od Zadruge uložiti u pesme i spotove, biće nova Ceca!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Starleta je odlučila da odmah posle rijalitija uloži 100.000 evra u pesme koje joj, kako njen otac tvrdi, uveliko pišu naši najpoznatiji tekstopisci

  • 7
Maja Marinković, Radomir Taki Marinković policija Foto: ATA Images

Maja Marinković jedna je od finalistkinja Zadruge, a novac koji je zaradila uložiće u muzičku karijeru.

To otkriva njen otac Taki Marinković koji je ćerki velika podrška.

Starleta je odlučila da odmah posle rijalitija uloži 100.000 evra od zarađenih 122.000 evra u pesme koje joj, kako njen otac tvrdi, uveliko pišu naši najpoznatiji tekstopisci.

- Maja je već snimila pesmu "Maserati", koja je odlično prošla kod publike. Zato planira da, čim izađe iz rijalitija, krene da snima nove pesme. Biće nova Ceca Ražnatović. Tekstove je pisao jedan popularan tekstopisac. Taj hobi nimalo nije jeftin, ona će pare koje je zaradila u rijalitiju, a reč je o 100.000 evra, uložiti u album, spotove i stajling - ispričao nam je Taki.

Inače, i ako joj ne uspe pevačka karijera, Maja o egzistenciji ne brine. Osim novca zarađenog od rijalitija, ona je nedavno dobila i nasledstvo od dede, imanje u Braće Jerkovića vredno 1.200.000 evra, kao i kuću na Avali u kojoj je odrasla.

- Maja je od pokojnog dede nasledila plac od 90 ari u naselju Braće Jerković. Njegova trenutna vrednost je oko 1.200.000 evra - rekao nam je Taki.

Na pitanje šta će savetovati ćerki da uradi sa nasledstvom, da li da ga proda ili zadrži, rekao je da slobodu ostavlja njoj.

- Neka radi šta ona želi. Neka ga proda, zadrži, ja ću je podržati. Mene to ne interesuje, ja imam svoj novac - rekao je on.

(Telegraf.rs(

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobi

    9. jun 2023 | 17:05

    Boze jeli ovaj covek pri cistoj pameti

  • zoran radmilovic

    9. jun 2023 | 17:39

    kad umreš ti ne znaš i nije ti teško. teško je drugima. isto tako je i kad si glup

  • sigmund frojd

    9. jun 2023 | 17:38

    prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA