≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđela Đuričić kod roditelja provela manje od 24 sata! Evo šta smo zatekli ispred porodične kuće u Crnoj Gori

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako su mnogi očekivali da će sa porodicom provesti barem nekoliko dana, ona se u Beograd vratila nakon nepuna 24 sata

  • 8
Anđela Đuričić Anđela Đuričić / Foto: Instagram/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić u sredu je otputovala kod porodice u rodni Herceg Novi, u Đenovićima. To je učinila 11 dana nakon diskvalifikacije iz Zadruge, odnosno devet meseci, koliko je ukupno bila u rijalitiju.

Iako su mnogi očekivali da će sa porodicom provesti barem nekoliko dana ona se, kako saznajemo, u Beograd vratila nakon nepuna 24 sata.

Naime, ekipa Telegrafa koja je bila u Crnoj Gori uputila se do Anđeline kuće, ali je u momentu kada su stigli tamo - ona već krenula nazad za Srbiju. Ispred kuće smo mogli da vidimo samo njenog oca Velišu i brata Vuka, ali ne i majku Ljiljanu. Kada smo zvonili, niko nije otvarao.

Međutim, sreli smo nekoliko komšija, ali su svi, osim jednog mladića, okrenuli glavu i odmahnuli rukom na pitanje o Anđeli. Momak koji je želeo nešto da kaže kratko je prokomentarisao da je nije video.

- Ne, nisam je video. Nisam ni znao da je tu, niko ništa ni ne zna. Nemam šta tu da komentarišem, stvarno - kazao je ljubazni mladić.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anđelom, ali nije bila dostupna ni na crnogorskom, ni na srpskom broju. Kontaktirali smo sa Zvezdanom koji nam je rekao da imaju dogovoreno snimanje, te da ništa više od toga ne može da priča.

Podsetimo, Anđelu je na aerodromu, po dolasku u Crnu Goru, dočekao brat. Nakon toga, Anđela se video snimkom oglasila iz kuće, ali zajedničke fotografije sa roditeljima nije delila.

- Javljam vam se iz Đenovića, iz Herceg Novog. Došla sam kući napokon. Obavila sam razgovor sa roditeljima, izljubili smo se i izgrlili smo se, sve je u najboljem redu, tako da ne brinete. Puni su ljubavi što se tiče svega, obostrano. Evo vidite kako izgleda moja kuća o kojoj se pisalo - tvrdila je Anđela u snimku koji je podelila, za Hype TV BiH.

Đuričićeva je veliku pažnju privukla vezom sa Zvezdanom Slavnićem, koji je u tom trenutku bio u vezi sa nevenčanom suprugom Anom Ćurčić. Anđela i Zvezdan su se, po napuštanju Zadruge, uselili u stan u Novom Beogradu, u kojem živi Zvezdanom otac Zoran Moka Slavnić.

Reč je o skupocenoj nekretnini u luksuznom naselju, ali ista nije u Mokinom vlasništvu.

(Telegraf.rs)

Video: Anđela negira da joj je Zvezdan lupio šamar nakon što ga je uhvatila u prevari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maki

    9. jun 2023 | 13:43

    Crnogorka se dokopala Beograda!!!!!

  • Djole

    9. jun 2023 | 15:15

    Ali zašto je osuđujete? Njen život je samo njena stvar, pustite devojku neka živi svoj život kako ona misli da treba.

  • Irena

    9. jun 2023 | 14:52

    Ne vraca joj se u taj njen kamenolom.Svi bi u lepu nasu Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA