Vreme čitanja: oko 2 min.

Fran Pujas prvi put o veridbi Paule i Filipa, spomenuo i Stefana Karića: "Tu temu ću izbeći!"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- I Paula u jednom trenutku istakla da sam bio nasilan iako nisam - rekao je on

  • 2

Bivši učesnik rijalitija Fran Pujas svojom pojavom privlači dosta pažnje, ali ni njegova dela ne ostaju nezapažena.

Naime, poznato je da je Fran stekao popularnost u Zadruzi, međutim, on je to sada ostavio iza sebe.

- U istoj smo firmi, potpisali smo za istu firmu, podržavamo se. Eto me. Posvetio sam se karijeri, želim da uspem u tome, treba da nestanem na neko vreme, da bih u tome uspeo. Ne pratim ni "Zadrugu", ni dešavanja oko Paule, fokusirao sam se na sebe. Vidim na Instagramu šta mi iskače, ali ne zanima, bio sam tamo, hvala im lepo, Pink je napravio nešto od mene, ali "Zadrugu" sam ostavio u prošlosti i odlučio da krenem dalje - otkrio je Fran, pa nabrojao učesnike za koje smatra da će ući u veliko superfinale:

- U finalu mogu biti Car, Aleksandra, Zvezdan, Anđela... Tj. oni su diskvalifikovani, eto. Ne pratim ih previše, Cara ispratim. Da li je Miljana unutra? Eto, ni to ne znam - dodao je Pujas, pa otkrio da li je u kontaktu sa nekim iz Zadruge:

- Jesam sa mnogima. Ša, Karić, svi su oni bili tu za mene. Što se tiče generalno situacije sa Stefanom, ja to ne bih da komentarišem. Čuo sam se sa njim, želeo sam da proverim da li je dobro. Što se tiče nasilje mislim da nije u redu, ali to je sve. Tu temu ću izbeći jer je i Paula u jednom trenutku istakla da sam bio nasilan iako nisam. Moj stav je da ljudi moraju početi da šire ljubav, a ne mržnju. Mnoge stvari bi se promenile kad bi krenuli bar od društvenih mreža.

Fran se osvrnuo na veridbu svoje bivše devojke Paule Hublin, koju je nedavno verio Filip Đukić.

- Video sam za Paulu, nisam joj čestitao, nismo u kontaktu. Nije mi teško, život ide dalje. Želim joj sreću i sve najbolje, zapravo - poručio je Pujas i otkrio zbog čega često ide u svoj rodni Zagreb:

- U Hrvatsku idem zbog nekih sudskih procesa i muzike, ali živim ovde. Više sam ovde nego tamo - ispričao je Fran.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    9. jun 2023 | 17:34

    Frana sam obožavala,bio je posebno,ali iskren do koske...Paula je mislila da je nešto iznad njega,pa g je ponižavala,varala(neka Đukić provjeri koliko ih je promijenila u Zadruzi),a par puta i fizički na njega nasrnula(nikada joj nije vratio)....sve ima na klipovima i lako provjerljivo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA