Vreme čitanja: oko 1 min.

Filip Car napravio "haos" na superfinalu Zadruge zbog oca: Ovo mu je posebno zamerio, pa se dotakao Aleksandre

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Shvatio sam koliko je volim i koliko mi je žao - rekao je on

  • 2

Rijaliti učesnik Filip Car zauzeo je četvrto mesto u superfinalu, čime je on i te kako zadovoljan.

Filip je istakao da i te kako smatra da je njegova verenica zaslužila pobedu.

- Smatram da je zaslužila jer je najbolji čovek unutra. Neko ko se sa 25 godina izborio sa svim i svačim, ne samo u "Zadruzi", već i u životu. Neko ko je uspeo da sagradio svoj ugled, izborila se i ona je jedna normalna devojka. Zaslužila je to - rekao je Car.

On je otkrio i kako je njegova porodica reagovala na njihovu vezu, ali i da će je odvesti u njegov rodni kraj.

- Ma sve odlično. Već sam unutra negde znao da oni to podržavaju, da se slažu sa mojim izborom, sad su to i potvrdili. Doći će ona u Crikvenicu, kad malo provede vreme sa porodicom. Ili ću je čekati ovde, pa ćemo zajedno ići, videćemo. Razmišljam o zajedničkom životu. Ja sam se naživeo, došao je kraj mom momačkom životu, nasitio sam se. Nikad nijednu devojku nisam verio. Shvatio sam da je ona ta... To sam video kada sam napravio gomilu gluposti, a ona mi je sve oprostila. Shvatio sam koliko je volim i koliko mi je žao - dodao je on, a šta je još ispričao pogledajte u videu iznad.

Naime, Caru je otac u jednom trenutku preneo priče koje kruže u vezi njega što je Filipa i te kako razbesnelo, te je počeo da histeriše i psuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GoGi

    10. jun 2023 | 20:18

    Izabrao si pravu domaćicu,ima da ti decu radja a ti da ih hraniš,kukala ti majka

  • Коментатор

    11. jun 2023 | 07:23

    То је изјавио бежући главом без обзира од Кристијана који га је јурио! Што храбри Цар није стао иза својих речи и 1 на 1 са Кристијаном решио као што је лапрдао све време, јуначина људи помислили а он спрдачина. Против насиља сам али он по његовој причи није и у пар изјава је прозивао Кристијана који је паљевина и неће му заборавити ни опростити, верујем да га неће тући јер ће Цар пустити сузе и пасти на колена, само ће га испонижавати сигурно! Ако то Цар жели да избегне нек не напушта своје село!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA