Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivan Marinković otkrio "nove" planove sa Miljanom: "Pored sebe imam ženu..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

- U "Zadruzi" su postavljani dobri temelji za naš odnos - pričao je Ivan

  • 3

Rijaliti učesnik Ivan Marinković  zauzeo je peto mesto u superfinalu, čime je on i te kako zadovoljan.

Mnoge je rasplakala scena kada je mali Željko saznao da mu je Ivan otac, a sada je Marinković otkrio i da li planira da održi kontakt.

- Drago mi je što sam se izmirio sa Marijom i Miljanom jer je to preduslov da imam kontakt sa Željkom. Pored sebe imam ženu koja nikada ni u jednom trenutku nije oduzimala meni pravo da imam bilo kakav kontakt. Miljana ima svoj život, ja svoj, deli na nekih 300 kilometara, ali hvala Bogu nije to ništa predaleko, možemo da se viđamo Željko i ja. Tu su vikendi, rasupsti... U "Zadruzi" su postavljani dobri temelji za naš odnos - pričao je Ivan.

On se dotakao i odnosa sa ćerkom Lenom, koju je dobio u braku sa pevačicom Gocom Tržan.

- Ne znam kako je to sad sve napolju. Znam da ništa loše nisam uradio u ovom rijalitiju da bi mi ćerka to zamerila. To je jedan dugotrajan proces koji traje godinama. Mene ne može niko da koči, Lena je već velika, ima 16 godina. Ono što je bilo prethodnih pet, ili sedam godina u tom našem odnosu, i to je neka pod velom pokrivena tajna, bez razloga... Većinom sam ja tu negde bio krivac, neki moji postupci. Tu ne mogu da izostavim ni taj odnos sa Miljanom, na koji ona nije baš bila ponosna. Tako da jedan od mojih prioriteta biće i moj odnos sa Lenom - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA