Vreme čitanja: oko 2 min.

Sandra Afrika žestoko oplela po ženi Mileta Kitića: "Bila je ljubomorna na mene kad je videla kakva sam riba"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Čudna stvar je ženska sujeta, očigledno je i to bilo posredi - rekla je ona

  • 1
Sandra Afrika, Mile Kitić, Marta Savić Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Sandra Afrika nastupala je zajedno sa Miletom Kitićem, što je bio i sam početak njene karijere.

Međutim, kako ona navidi, nije bila u dobrom odnosu sa Martom Savić, pevačevom suprugom.

- Videlo se da je Marta bila mnogo ljubomorna na mene. Odnosno, nije dok me nije videla uživo kako izgledam, da sam dobra riba! Do tada je govorila: ,"Neka ide Sandra s Miletom na nastupe jer je znala da će on kući da donosi više love. Govorila mi je: "Ljubavi, srećo, a onda, kada me je videla, promenila je ploču. Što li se istripovala, to ne znam, ali kapiram da je možda pomislila da sam pretnja. Čudna stvar je ženska sujeta, očigledno je i to bilo posredi. Posle, kad sam otišla, fokusirala sam se na to da sama napravim karijeru i počela sam da pevam i pravim hitove - priča pevačica i objašnjava da je ne čudi što je Marta ne voli i da treba da radi više na karijeri da bi napravila dobre pesme:

- Marta je mnogo godina na estradi, ali ja slabo znam njene pesme. Ona nema neke hitove, trebalo bi više da se bavi karijerom, ali vidim da je otišla iz zemlje i da se posvetila nekim drugim stvarima. Nemam ništa protiv žene, ali je očigledno da ne može očima da me gleda. Ima 20 albuma, a nigde hita - govori Sandra, a prenosi "Srpski telegraf".

S druge strane, Marta je u više navrata prokomentarisala Sandrino peckanje.

- Ja sam bezveze uvučena u celu tu priču s Afrikom jer je ona ta koja oko cele situacije pravi javne skandale i frku. Meni je uvek žao kada se ja spominjem negde nezasluženo. Moje mišljenje o svemu tome što ona priča jeste sledeće: ,"Miševi uvek postoje, oni imaju svoje rupice. Iz njih izlaze i vraćaju se u njih. Pričaju, rade šta rade. Ali miš je mali i kada se popne na brdo, tako da ja njoj ne bih posvećivala previše pažnje. Ovo što priča govori isključivo samo o njoj, ne o meni - objasnila je tada Savićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    10. jun 2023 | 17:20

    Фокусирала сам се на своје хитове?! Које живота ти?🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA