≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvo oglašavanje Anđele Đuričić, ne krije da slavi poraz Ane Ćurčić: "Narod ne pada više na žrtve"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Pravda je ovoga puta zadovoljena, što se mene tiče - rekla je ona

  • 4
Anđela Đuričić i Ana Ćurčić Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Kobra

Finale Zadruge sinoć je završeno, a pobedu je odnela Aleksandra Nikolić.

Anđela Đuričić je posebno srećna zbog toga jer je upravo Aleksandra bila njen favorit, a bivša zadrugarka je sada otkrila i kako se oseća povodom njene i Zvezdanov emisije.

- Za sada ide dobro. Moram da kažem da je to nešto što sam oduvek želela. Priželjkuješ uvek da budeš onako voditeljka, pevačica, nešto što je najzapaženije na televiziji, tako da sam negde tu ulogu uvek priželjkivala - istakla je Đuričićeva, a onda je prekomentarisala pobedu Aleksandre Nikolić:

- Drago mi je baš. Aleksandra i ja smo u dobrim odnosima, nekako, priželjkivala sam da ona bude pobednik, ona ili Filip Car jer sam u jako dobrim odnosima sa oboma, tako da, drago mi je.

Anđela je diskvalifikovana nakon fizičkog nasrtaja na Maju Marinković nakon mnoštvo uvreda i optužbi sa obe strane, a sada je po prvi put otkrila kako bi se ponašala kada bi se sa njom našla u četiri oka i suočila se.

- Pa nemam potrebu ništa da kažem. Zadržala bih se na tome šta je bilo tamo, bilo je, ne bih promenila ništa ni što se tiče tog mog postupka, ali i ne bih ni dalje nastavljala taj sukob. Svako ko odgleda tu situaciju, može da shvati iz prizme normalnog čoveka da to nema veza sa nikakvom ženskom ljubomorom, već da su to neke stvari u koje se ne bi trebalo nikada zalaziti, tako da se zbog toga sve to desilo - dodala je ona, pa se dotakla Ane Ćurčić.

- Ni neću puno komentarisati jer znam da ljudi nažalost čekaju samo da se uhvate za nešto da bi rekli, "aha, Anđela je to i to rekla", pravda je ovoga puta zadovoljena, što se mene tiče. Narod je glasao onako kako je trebao, konačno ne padaju više na žrtve - zaključila je ona.

(Telegraf.rs/HypeTV.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • andjela

    11. jun 2023 | 09:47

    bas si u zabludi

  • Milica

    11. jun 2023 | 13:04

    Pa sta prica ova, Ana osvojila drugo mesto. A ona izbacena bre. Pobedila je i te kako. I postala poznata narodu!!!

  • Ahahaha

    11. jun 2023 | 17:47

    Jaka joj drugarica bujanovka, vatala se i ljubila sa njenim deckom u izolaciji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA