Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska glumica otkrila šta je prethodilo Sekinom odlasku na maturu sa devojčicom Mijom: "Srela sam je..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Objava Milene Vasić privukla je veliku pažnju korisnika društvenih mreža

  • 0
Rts novogodišnji program Seka Aleksić / Foto: Nikola Tomić

Seka Aleksić održala je reč i juče, u nedelju, otišla je u Vrbas kako bi na maturu ispratila devojčicu Miu koja je trpela vršnjačko nasilje.

Seka je donela veliki buket cveća, a porodica i komšije oduševljeno su pozdravili pevačicu. Mala Mia blistala je u crnoj haljinici, a osmeh sa lica nije skidala.

Ovaj pevačicin gest izazvao je brojne pozitivne reakcije, a sada je u javnost izašao još jedan detalj. Naime, glumica Milena Vasić podelila je da je pevačicu srela na aerodromu, nekoliko sati pre Mijine mature.

Zbog njene poruke Seki gest naišao je na još veće oduševljenje.

- Videh danas Seku Aleksić na aerodromu. Čekala je 7 sati let koji je kasnio... I pravo u Vrbas. Eto, ako nekome znači - napisala je Milena.

Podsetimo, sve je počelo kada je korisnica Tvitera objavila priču o devojčici koja trpi vršnjačko nasilje od strane svojih vršnjaka u OŠ "Petar Petrović Njegoš" u Vrbasu.

- Vršnjaci su doneli bakarnu žicu u školu kako bi ismevali devojčicu jer je Romkinja, aludirajući na stereotip da Romi skupljaju bakar. Njen otac vozi kamion po Evropi, a majka vodi cvećaru. Niko ne želi da ide s njom na maturu... I svi ostaju nemi! Ovo je način na koji se nasilje podržava - navela je devojka u objavi.

Odmah su se javili Seka Aleksić, košarkaš Vladimir Štimac, glumci Ammar Mešić i Stevan Piale...

(Telegraf.rs)

Video: Seka Aleksić došla po maturantkinju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA