Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuma porodice Begović uplakana otkrila potresne detalje: "Enes nije u stanju da govori, jako je teško..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuma porodice je potvrdila da je Arminova supruga u drugom stanju

  • 1
Elvira Rakić Enes Begović Foto: Instagram/elvirarakic, Instagram/enesbegovic63

Sin folk pevača Enesa Begovića, Armin Begović preminuo je danas u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo.

Vest o preranoj smrti sina legendarnog pevača rastužila je ceo region, a sada se oglasila i kuma porodice, pevačica Elvira Rakić.

Elvira je jecajući jedva govorila o Arminu, o detaljima nije mogla da priča, a onda je istakla da je Enes teške stvari proževeo u poslednjih mesec dana.

- Enes ne može da govori, ne može ništa. Jako je teško i potresno. Velika tragedija nas je zadesila. Bolest je u pitanju, ne mogu o detaljima. Stvarno nisam u stanju da pričam. On je bio svetlost i radost za sve naše porodice. Enes je takve stvari doživeo poslednjih mesec dana, da ne znam kako preživljava... - rekla je pevačica kroz suze.

Kuma porodice je potvrdila da je Arminova supruga u drugom stanju.

- Istina je da je čekao dete, svakog dana čekamo da se porodi njegova supruga. Njih dvoje živeli su zaista mirni životom. Mnogo je velika tragedija - priča ona i ističe da se upravo pakuje i kreće put Sarajeva:

- Pakujem se i krećem prema Sarajevu, čekamo da nam jave oko sahrane, oprostite mi, ali zaista jedva govorim - rekla je Elvira za "Blic".

Podsetimo, Armin Begović preminuo je danas 13. juna iznenada. On je živeo u Sarajevu, a prema poslednjim dostupnim informacijama radio je u Ministarstvu spoljnih poslova BiH.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duska

    13. jun 2023 | 20:21

    Tuqa, sta je ovo da im boq da snaqe da prebrode teske dane.🙏🙏🙏🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA