Vreme čitanja: oko 1 min.

Tara zbog bizarnog razloga prodaje psa, oglasio se i bivši vlasnik: "Bezosjećajnost, ne vodite računa o njemu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ne prepoznaje nas, ne zna ko smo i mislimo da će mu biti lepše sa novim vlasnicima - napisala je Simova

  • 0
Tara Simov, Danilo Printskrin: Instagram/tarasimov

Bivša zadrugarka Tara Simov broji sitno do porođaja, međutim ona nikako ne miruje, te je jedan njen potez izazvao gnev korisnika društvenih mreža.

Naime, Tara je obavestila sve da ona i njen verenik prodaju psa, jer kako ona navodi, on ih ne prepoznaje.

- Nažalost, Kana ćemo morati da prodamo. Ne prepoznaje nas, ne zna ko smo i mislimo da će mu biti lepše sa novim vlasnicima - napisala je Simova.

Ubrzo se na Tviteru povela polemika oko njenog statusa, te je razbesnela sve, zbog čega je naišla na meti osuda.

"Aaa, dugo joj je trajalo ovo kuće? Gdje je ono staro? Kako neodgovoran kreten - eto pas ih ne prepoznaje kao vlasnike, kako će poznavati sada nekog drugog?", "Prodajemo-čuj prodajemo. Ne prepoznaje - pravilno je reći da vas pas ne podnosi jer vas nema i ne vodite računa o njemu", "Strašno! Koja neodgovornost i bezobrazluk, bezosjećajnost", "Ali da prodajemo… Što ne pokloni onda?", nizali su se komentari.

Inače, njen bivši dečko reper Nenad Aleksić Ša poklonio je Simovoj tokom veze psa kojem su dali ime April. Međutim, nakon nekoliko meseci vlasnik koji je prodao životinju oglasio se i ispričao da je Tara zanemarivala psa.

- Ja sam ovim ljudima prodao psa. I zaista mi je žao u kakvim je pas rukama završio, pa ako neko zna gde se pas nalazi, slobodno neka se javi. Ostaviću kontakt da se pas vrati i boravi kod nas u normalnom okruženju, gde će mu biti pružena sva pažnja i ljubav - napisao je čovek, prenosi Blic.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA