Vreme čitanja: oko 1 min.

Andreana Čekić šokirala izjavom: "Neću biti kuma Darku Laziću na venčanju"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Andreana je istakla da će se na venčanju svakako veseliti, ali da kuma neće biti

  • 0
Andreana Čekić, Darko Lazić Foto: Instagram/andreanacekic

Folk pevačica Andreana Čekić izjavila je da neće biti kuma na venčanju kolege Darka Lazića i njegove izabranice Katarine.

Naime, svadba je zakazana za avgust, a Andreana je otkrila da veruje da par ima svoje kumove, ali da će se svakako veseliti na venčanju.

- Neću, iako se avgust primakao, verujem da i Darko i Katarina imaju svoje kumove. Sigurno ću se veseliti na svadbi - rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

Podsetimo, Andreana je, nakon 11 godina boravka u Srbiji, odlučila da se vrati u rodni grad, Beč.

- Ja sam iz Beča putovala za Srbiju, pošto sam tamo odrasla, odatle sam dolazila kada sam se takmičila u "Zvezdama Granda". Kada sam odlučila da ostanem neko vreme u Beogradu, nisam baš planirala da to bude 11 godina. Šta znam, u januaru sam odlučila da se vratim tamo, da mi baza bude u Beču i mislim da je pravo vreme bilo za to - kazala je ona nedavno.

- Tamo je skroz drugačija energija, bar za mene, ali ja uvek govorim isključivo u svoje ime, možda se nekome ne dopada taj ili neki drugi grad, ali ja tamo uživam i kad izađem negde, i u šetnji sa svojim kučićima, a ja to ovde ne mogu - priznala je tada pevačica.

(Telegraf.rs)

Video: Andreana Čekić u izazovnom dekolteu otkrila ko je misteriozni dečko kojeg je slikala u Dubaiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA