Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad dođe oktobar Hari Mata Hari će ponovo zapevati u beogradskoj mts Dvorani

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od najboljih regionalnih pop pevača 14. oktobra u mts Dvorani

  • 1
Hari Mata Hari Foto: Promo/ Bojan Petrović/ mts Dvorana

Sve one koji su 16. decembra , pa potom i 27. decembra prošle godine bili deo gromoglasne publike koncerta pop zvezde Harija Mata Harija, sigurno će obradovati vest da se jedan od najboljih regionalnih pevača vraća u kultnu mts Dvoranu. Hari Mata Hari će tako 14. oktobra zapevati Beograđanima, a nastup simbolično nosi naziv "Kad dođe oktobar".

Isčekujući da se ponovi emocija sa 33. pa posle i 34. nastupa koji je imao tokom svoje karijere u srpskoj prestonici, Hari Mata Hari poručuje da je susret sa ovdašnjom publikom iznova neponovljivo iskustvo:

-I ove godine se u Beograd vraćam punog srca. Zimski koncerti prošle godine bili su puni pozitivne energije i ljubavi. Jedva čekam da se to ponovi na istom mestu, u najlepšoj Dvorani u Beogradu - poručuje Hari.

Kao i uvek Hari sa svojim bendom priprema pravo muzičko putešestvije, kojim će pesmom proći kroz sve periode višedecenijske karijere.

Za horsko pevanje spremni su neki od hitova kao što su: Kao domine, Prsten i zlatni lanac, Kad dođe oktobar, Svi moji drumovi, Strah me da te volim, Lud sam za tobom, Ja nemam snage da te ne volim i mnoge druge pesme.

Hari Mata Hari tokom svoje višedecenijske karijere koja datira još od 1985. godine prodao je oko pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija.

Prodaja karata za koncert je na mtsdvorana.rs, blagajni mts Dvorane, kao i putem tickets.rs i efinity.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    15. jun 2023 | 18:17

    Jedan od retkih SFRJ pevača ( da ne kažem grupa ),koji za razliku od brojnih kolega nikada nije prozivao Srbe,što je retkost...i po meni je kod nas uvek dobrodošao...za razliku od kolege Merlina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA