≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo šta se dešava sa kućom Anđele Đuričić u Crnoj Gori! Pogledajte šta je okačeno preko terase

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Oni su to izdavali, a koliko znam izdaju i dalje - rekao je izvor Telegrafa, što se potvrdilo i odlaskom na sajt za rezervacije smeštaja

  • 0

Malo nakon što je Anđela Đuričić ušla u vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je sa njom prevario dugogodišnju partnerku Anu Ćurčić, u javnosti se pojavila vest da Anđelini roditelji prodaju kuću u Herceg Novom, u Đenovićima.

Navodilo se kako je razlog to što ih je ćerka osramotila, ali kako smo uspeli da saznamo od meštana to verovatno i nema veze sa tim.

Naime, nekoliko meštana je našoj ekipi reklo da Đuričići imaju druge planove, te da prodaja kuće nema veze sa onim što je Anđela uradila.

- Oni su to izdavali, a koliko znam izdaju i dalje. Da, i dalje je kuća na prodaju, ali mislim da to nema veze sa Anđelom, u smislu da porodica, kao, "beži od sramote". Ne. Mislim da oni imaju druge planove - ističe naš izvor.

Da se kuća i dalje prodaje uverili smo se kada smo ugledali natpis koji je okačen preko terase, a na kojem piše da je na prodaju, a naveden je i kontakt telefon za informacije. Navodno, Đuričići vilu prodaju za 390.000 evra.

Inače, kako smo proverili na Booking.com, u momentu objavljivanja ovog teksta i dalje je moguće rezervisati sobu u vili Đuričić.

Tako, na primer, cena 5 noćenja, od 1. do 6. jula, košta 21.691 dinar.

U trenutku boravka u Đenovićima naša ekipa je i zvonila na vrata porodice Đuričić, ali niko se nije oglašavao.

Podsetimo, kako smo u danu za nama objavili, Anđela uskoro odlazi u Crnu Goru, ali ovaj put na 6 dana, pošto se prethodni put zadržala manje od 24 časa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA