≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Potresne slike Nataše Šavije ispred Palate pravde: Ovako devojka izgleda 47 dana nakon užasnog nasilja

Vreme čitanja: oko 2 min.

- CRP mi je bio 300. Ko se razume... Mogla sam da... - jedva je izgovorila Nataša, aludirajući na to da je mogla tragično da završi

  • 19
Nataša Šavija Nataša Šavija / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nataša Šavija pojavila se danas, 16. juna, u Palati pravde, povodom privatne tužbe koja nema veze sa sukobom koji ima sa Stefanom Karićem.

Na njenom licu jasno se vide povrede koje joj je naneo Stefan Karić, u noći između 31. aprila i 1. maja, u etno selu Vrdnička kula.

- Znate li koliko puta sam čula to pitanje. Sa kim kog da krenem razgovor, prvo pitanje je to. Šta da kažem, mestimično oblačno. Nekad padnem u depresiju, pa se malo oraspoložim. Činjenica, kao što i vidite sami, ne znam kako će se to na kraju završiti. Mogla sam da umrem od sepse, da ostanem bez oka, pre svega, da me neko tako nasilnički fizički iz čista mira maltretirao. Nadam se da neće dugo trajati ta psihička tortura - rekla je Šavija za Republiku.

- Dete ti isprebija ženu, polomi joj kosti lica i ti još pljuješ po toj devojci?! Ne znam gde to još postoji. Ja nisam upoznala take ljude u životu... Kad se desi neko nasilje niko ne pljuje oštećenu stranu, dok ovi sad... Ne znam odakle im te ideje... Sami sebi uskaču u stomak - kazala je uznemirena devojka.

- CRP mi je bio 300. Ko se razume... Mogla sam da... - jedva je izgovorila Nataša, aludirajući na to da je mogla tragično da završi.

- Šta da kažem čoveku koji se nije ni pokajao? Ne da se nije ni pokajao i da mu nije žao, nego on slavi. Dolazi "poršeom" kući, dočekuju ga kao da je došao iz vojske i pobedio ne znam koga i šta... Vidim po medijima šta postavlja, čovek slavi, a njegov otac me pljuje na sva zvona. Šta da kažem tim ljudima? Da kažem "kako te nije sramota"? Mislim da, da je to legalno, da bi on mene... - završila je, aludirajući na najgore.

Podsetimo, Stefan Karić bio je u pritvoru od 3. do 31. maja.

Nataša je u tužilaštvu rekla da ju je Karić prvo ošamario, pa udario pesnicom. Istakla je takođe da ju je prvo udario u lokalu, a potom pesnicom udario napolju, dok je trajala svadba.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi snimak Stefana Karića po izlasku iz zatvora i prebijanja Šavije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA