Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkriveno u šta će Aleks uložiti 50.000 evra, od pobede: Započinje privatan biznis, a deo novca će dati Filipu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Imaju dosta zajedničkih planova

  • 6
Aleksandra Nikolić Foto: Kobra

Publika “Zadruge 6“ glasala je u najvećem broju za starletu Aleksandru Nikolić, koja je ove godine osvojila prvu nagraduu iznosu od 50.000 evra.

Po proglašenju pobednika, Aleks nije krila sreću i suze radosnice, a nakon završenog rijalitija, postavlja se pitanje šta dalje? Izvor blizak pobednici, otkrio je da je Nikolićevoj najbitnije da je uspela da obezbedi sebe i porodicu. Čitav život sve što radi je, kako kaže izvor, da bi imala krov nad glavom i kako novčano ne bi patila.

- Mnogi osuđuju Aleksandru zbog ružne prošlosti, ali ona je to videla kao jedino rešenje u tom momentu. Teško je kada ste prepušteni samom sebi i kada ni od čega da stvorite nešto - kaže izvor za "Super TV" i otkriva da se bivša zadrugarka odlučila na otvaranje salona za negu lepote.

- Aleksandra je na tu ideju došla još dok je bila u rijalitiju, ali nije želela da podeli sa ostalima jer nije znala da li će ona biti ta koja će kući odneti ček od 50.000 evra. Nakon pobede, prelomila je i rekla najbližima u šta će uložiti novac. Samim tim, ne želi više da bude deo javnosti, hoće da se skrasi, što jednim delom i ostvarila kada je Filipu rekla "da" - priča navodno sagovornik i otkriva da će deo novca dati i svom vereniku.

- Aleksandra je svesna da Filip nije mnogo para zaradio u "Zadruzi" i zato je odlučila da mu jedan deo pokloni, nakon veridbe. Filipa smatra članom porodice i mišljenja je da, ako će obezbediti porodicu i dati im deo nagrade, onda treba isto da uradi i kada je njen verenik u pitanju - priča izvor i dodaje...

- Prijateljice su joj rekle da to ne radi jer se sa Filipom nikad ne zna. Dale su joj do znanja da je Filip ženskaroš i da može da se desi da odustane od ženidbe te da se raziđu. Tada će uslediti kajanje što je došla na ideju da nagradu troši na njega. Aleksandra je sada sigurna u svog partnera i u planove za njihovu budućnost o kojima su pričali pre nego što su izašli - ističe izvor.

Novopečeni verenici imaju bezbroj zajedničkih planova, a jedan od njih je da kupe "besan" auto:

- Aleks i Filip su još u "Zadruzi" planirali da uzmu zajednički auto. Sada kada je Aleksandra odnela pobedu, te planove mogu i da realizuju. Filipa je malo sramota što neće novčano učestvovati u tome koliko i njegova verenica - govori izvor za "Super TV".

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra pokazala kako se zabavlja u Crikvenici: Filip Car vezba za buducu ulogu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mars

    17. jun 2023 | 21:31

    Ahahshshahshahaha posle svegs sto joj je izgovorio, ona misli da ce zivjeti srecno do kraja zivota. Mada ja mislim da su se i dog.da ostanu zajedno do kraja da ona uzme nagradu i podijeli sa njim. Tesko da bi on bio sa njom do kraja. Ne mislim da je on bolji od nje uopte. On misli naravno.

  • Boki

    17. jun 2023 | 18:21

    E,zato je i sa njom!Nemoj malo da mu daš,neće te voleti.

  • Tea

    17. jun 2023 | 18:17

    Nevidjeni folirant,koja svadba kad dobije i pare sledi sut karta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA